Το αήττητο περνάει από την Πυλαία για τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Το αήττητο περνάει από την Πυλαία για τον Ολυμπιακό

bet365

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Πυλαίας ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.


Στις «κιτρινόμαυρες» παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή της Σιμόν Καστανιέντα που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη φτέρνα. Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη με 3-1 σετ επί του Πορφύρα και ο Γιάννης Τσαϊρέλης στοχεύει σε μία καλή εμφάνιση κόντρα στις πρωταθλήτριες Ελλάδος.
Ο Ολυμπιακός παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς ήττα και απώλεια σετ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη χωρίς προβλήματα, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την ρουμάνικη CSM Ταργκοβίστε για τη φάση των «16» του Challenge Cup (25/1).
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα βραβευτεί η Ευφροσύνη Αλεξάκου για την ανάδειξη της ως MVP της 12ης αγωνιστικής.
Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Προπονούμαστε καλά, έχουν διάθεση όλες οι αθλήτριες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την Σιμόν και θα αποφασιστεί στη προπόνηση της Παρασκευής αν θα αγωνιστεί. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην έδρα μας και να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στη τετράδα».
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας. Ο αντίπαλός μας έχει καλή ομάδα και παίζει καλύτερα μέσα στην έδρα του, γι' αυτό θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο στόχος μας όμως είναι ο ίδιος όπως κάθε φορά, δηλαδή να κερδίσουμε αποδίδοντας ωραίο βόλεϊ. Οι παίκτριες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το έχουν δείξει στα δυο τελευταία παιχνίδια» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός στο osfp.gr.
STATS TIPS
Ρεκόρ πόντων σε ένα παιχνίδι όλου του πρωταθλήματος έκανε η Αλεξάκου με 28 στο παιχνίδι με τον Πορφύρα. Είχε 22/45 48,89% επιθέσεις , 3 άσσους , 3 μπλοκ. Τους περισσότερους πόντους πήρε στο 4ο σετ με 10 και 7/14 50% στην επίθεση , 2 άσσους και 1 μπλοκ.
Η Κελεσίδου του Άρη πήρε τις περισσότερες υποδοχές στο πρωτάθλημα με 38 στο ματς με τον Πορφύρα. Ήταν και οι περισσότερες για την 12η αγωνιστική με δευτερη την Διώτη που υποδέχτηκε 36 μπάλες.
Η Πολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με την Θήρα είχε για 4η φορά διψήφιο αριθμό πόντων (18). Πέρα από αυτή ήταν την 2η (21) , την 7η (14) και 11η (18). Και τις 4 φορές ήταν και η πρώτη σκόρερ της ομάδας της.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα