Χαντάβα για το Instagram story Βαμβακά: «Κίνηση ντροπή που δείχνει τον αληθινό χαρακτήρα ενός ανθρώπου»

Newsroom
Χαντάβα για το Instagram story Βαμβακά: «Κίνηση ντροπή που δείχνει τον αληθινό χαρακτήρα ενός ανθρώπου»

bet365

Το δικό της σχόλιο για την ειρωνική ανάρτηση της Ευαγγελίας Βαμβακά που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων, έκανε η έμπειρη διεθνής βολεϊμπολίστρια.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού η μπασκετομπολίστρια του Ολυμπιακού Ευαγγελία Βαμβακά έκανε μια άκρως σεξιστική ανάρτηση στα social media, ποστάροντας μια φωτογραφία του Ιωάννη Παπαπέτρου τον οποίο και αποκάλεσε «Ιωάννα».

Φυσικά το να αποδίδεις σε έναν άνδρα γυναικείες ιδιότητες με σκοπό να τον μειώσεις ως κατώτερο είναι ο ορισμός του έμφυλου διαχωρισμού και κίνηση κατακριτέα.

Η ανάρτησή της έφερε πλήθος αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μεταξύ εκείνων που τοποθετήθηκαν στηλιτεύοντας το instagram story της 20χρονης παίκτριας, ήταν και η μέχρι πρότινος αρχηγός του βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα.

Με tweet στον προσωπικό της λογαριασμό ανέφερε τα εξής: «Γυναίκα επαγγελματίας αθλήτρια, να κάνεις μια τέτοια κίνηση-δηλωση, αποτελεί ντροπή και δείχνει τον αληθινό χαρακτήρα ενός ανθρώπου! Και μετά εγώ δεν έχω ήθος που άπλα ευχαριστώ τον κόσμο που μας στηρίζει!!! Χα χα χα χα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα