Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

bet365

Στις 25 Ιουνίου θα μάθει ο Ολυμπιακός τον αντίπαλό του στο Champions League τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Την επόμενη εβδομάδα, στις 25 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το φετινό Champions League στο βόλεϊ, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού σε άνδρες και γυναίκες.

Μετά από αρκετά χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και γι’ αυτόν τον λόγο θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για συμμετοχή στους ομίλους από τα προκριματικά.

Και οι αντίπαλοι, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, είναι βατοί και μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί στον 3ο γύρο των προκριματικών, πριν φτάσει στους ομίλους.

Στους άνδρες, εκτός του Ολυμπιακού στην κληρωτίδα θα μπουν για τα προκριματικά οι εξής ομάδες: Καρλοβάρσκο (Τσεχία), Σαχτιόρ (Λευκορωσία), Σασταμάλα (Φινλανδία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Πάζαρτζικ (Βουλγαρία), Γκρατς (Αυστρία), Μλάντοστ (Κροατία), Άπελντορν (Ολλανδία), Μπούντβα (Μαυροβούνιο), Μπρσκο (Βοσνία), Λας Πάλμας (Ισπανία), Γαλάτι (Ρουμανία), Πολόνια (Αγγλία), Άμρισβιλ (Ελβετία), Κομάρνο (Σλοβακία) και Ταρτού (Εσθονία).

Στις γυναίκες, οι υποψήφιες αντίπαλοι είναι οι εξής: Μιχάσνκα Μινσκ (Λευκορωσία), Κάλσιτ Κάμνικ (Σλοβενία), Νοσατέλ (Ελβετία), Μπρσκο (Βοσνία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Ζοκ (Σερβία), Μλάντοστ (Κροατία), Αστερίξ Μπέβερεν (Βέλγιο) και Γκραν Κανάρια (Ισπανία).

Ο πρώτος προκριματικός γύρος διεξάγεται το διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου και 28-30 Σεπτεμβρίου, ο δεύτερος 5-7 Οκτωβρίου και 12-14 Οκτωβρίου και ο τρίτος 19-21 και 26-28 Οκτωβρίου. Συνολικά δύο ομάδες θα προστεθούν στους ομίλους του Champions League από τα προκριματικά.

 

Τελευταία Νέα