«Όλοι μαζί για το καλό της ΑΕΚ»

Φώτης Καρακούσης
«Όλοι μαζί για το καλό της ΑΕΚ»

bet365

Ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κώστας Παπαδημητρίου μιλάει στο gazzetta.gr για τη νέα προσπάθεια που πάει να γίνει και κάλεσε τους πάντες προκειμένου να υπάρξει λύση των μεγάλων προβλημάτων που έχει η Ένωση.

Σε νέα εποχή βαδίζει τις τελευταίες ημέρες η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, καθώς τα ηνία ανέλαβε ο Κώστας Παπαδημητρίου. Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, συνολικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού και όχι μόνο της Ένωσης, ο νεαρός παράγοντας μιλώντας στο gazzetta.gr δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως μπορεί τελικά να βρεθεί λύση και τα πράγματα να πάνε πολύ καλύτερα. Επισήμανε πως θέλει να έχει αγαστή συνεργασία με ΠΑΕ και Supporters, ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα πράγματα που αναμένεται να κάνει από το νέο αυτό πόστο.


Αρχικά ο Κώστας Παπαδημητρίου μίλησε για την ανάληψης της προεδρίας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι πρώτοι στόχοι είναι να συνεχίσουμε την δουλειά που έγινε με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο τα τρία τελευταία χρόνια. Να είμαστε συνέχεια της διοίκησης της Original. Να συνεχιστούν οι επιτυχίες στα τμήματα, ώστε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί περισσότερους τίτλους.

Θέλω να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους και να δουλέψουμε σκληρά για το καλό της ΑΕΚ».

Σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν, ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις προκειμένου να ελαττωθούν;


«Προβλήματα υπάρχουν πάντα πολλά συνολικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με πρώτο το οικονομικό που έχουν όλα τα σωματεία. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε συνεργασία με την ΠΑΕ που είναι ο βασικός χρηματοδότης του κάθε Ερασιτέχνη, να διεκδικούμε καθημερινά αυτά που δικαιούμαστε. Ελπίζουμε από την πλευρά της ΠΑΕ και του τωρινού προέδρου του Σταύρου Αδαμίδη να βρούμε κατανόηση και συμπαράσταση γιατί η ΑΕΚ είναι μία».


Με δεδομένη την δυσκολία τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να αναλάβεις;


«Η μεγάλη μου αγάπη για την ΑΕΚ και μόνο αυτή. Έβλεπα ένα αδιέξοδο μετά από όλες αυτές τις καταστάσεις και έτσι πήρα την απόφαση».


Τα πρώτα πράγματα που θα κάνει η νέα διοίκηση ποια θα είναι;


«Αρχικά θα υπάρξουν συναντήσεις με την ΠΑΕ για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, αναφορικά με το οικονομικό θέμα. Εν συνεχεία θέλουμε να οργανώσουμε τα τμήματά μας που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Θα οργανωθούμε σε χορηγίες και φέρνοντας καινούργιες και προχωρώντας και κάποιες άλλες. Είναι επίσης και το θέμα των μελών. Θέλουμε και ζητάμε από όλους να συνεισφέρουν και γιαυτό θα κάνουμε πλάνο να γράψουμε νέα μέλη.

Επίσης θα αναβαπτίσουμε και το site, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά αυτή την εποχή. Συνολικά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με σκληρή δουλειά και επιμονή».


Συνεργασία με τους Supporters θα υπάρξει;


«Φυσικά και θα υπάρξει συνεργασία και με τους Supporters. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί και φυσικά και ο κόσμος, καθώς η ΑΕΚ όπως προανέφερε είναι μία. Από τις επόμενες μέρες θα υπάρξει πολύ δουλειά και πιστεύω πως θα μπορέσουμε στο τέλος να αντεπεξέλθουμε».

 

Τελευταία Νέα