Συγκλονίζει η "χρυσή" Ολυμπιονίκης Μαργκό Πινό με την καταγγελία της για ξυλοδαρμό από τον σύντροφο-προπονητή της

Newsroom
Συγκλονίζει η "χρυσή" Ολυμπιονίκης Μαργκό Πινό με την καταγγελία της για ξυλοδαρμό από τον σύντροφο-προπονητή της

bet365

H Γαλλίδα "χρυσή" Ολυμπιονίκης στο μικτό ομαδικό στο Τζούντο Μαργκό Πινό καταγγέλει για ξυλοδαρμό τον προπονητη και σύντροφο της και δημοσίευσε μια σοκαριστική φωτογραφία στα social media.

Σοκ στη Γαλλία έχει προκαλέσει η καταγγελία της Μαργκό Πινό.

Η 27χρονη τζουντόκα η οποία το καλοκαίρι κατέκτησε με την Γαλλία στο μικτό ομαδικό το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο ενώ ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2020 στην Πράγα κατήγγειλε τον πρώην πρωταθλητή, προπονητή της και σύντροφο τον Αλέν Σμιτ για ξυλοδραμό και απόπειρα στραγγαλισμού!

«Με έβρισε, με γρονθοκόπησε, το κεφάλι μου χτύπησε στο πάτωμα αρκετές φορές και προσπάθησε να με στραγγαλίσει», έγραψε η Ολυμπιονίκης η οποία κατήγγειλε πως η επίιθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής που όπως ανέφερε η ενημέρωση της αστυνομίας ήταν μεθυσμένος συννελήφθη αλλά έδωσε κάποιες εξηγήσεις και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Την αστυνομία ενημέρωσε γείτονας στον οποίο προσέφυγε το θύμα για να ζητήσει βοήθεια.

Η Πινό έφυγε από το σπίτι της για να βρει καταφύγιο στην οικία των γονέων της και σημείωσε: «Πιθανότατα το τζούντο ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο».

Η φωτογραφία που "ανέβασε" στα social media η Πινό δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και σύντομα ο καταγγελόμενος ως δράστης θα λογοδοτήσει.

@Photo credits: Twitter Margaux Pinot
 

Τελευταία Νέα