Τζουντόκα αποβλήθηκε για 10 χρόνια επειδή αρνήθηκε να αντιμετωπίσει Ισραηλινό αθλητή στο Τόκιο

Κώστας Ευθυμιάδης
Τζουντόκα αποβλήθηκε για 10 χρόνια επειδή αρνήθηκε να αντιμετωπίσει Ισραηλινό αθλητή στο Τόκιο

bet365

Με 10 χρόνια αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Φετί Νουρίν επειδή αρνήθηκε να αγωνιστεί με Ισραηλινό αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την σκληρότερη τιμωρία που θα μπορούσε να φανταστεί, δέχτηκε ο αθλητής του τζούντο Φετί Νουρίν.

Ο Νουρίν στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων αρνήθηκε να αγωνιστεί με αντίπαλο Ισραηλινό αθλητή, καθώς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δείξει την στήριξή του στην Παλαιστίνη.

Αυτό όμως είναι ενάντια την ηθική δεοντολογία της ΔΟΕ καθώς δεν επιτρέπει πολιτικά μηνύματα μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων. Και κάπως έτσι το θέμα έφτασε στην Πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας τζούντο, η οποία αποφάσισε να του επιβάλει 10ετη αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Το ίδιο και στον προπονητή του Αμάρ Μπενικλέφ.

Και οι δύο έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση και να καταθέσουν την δική τους πλευρά. Να τονιστεί πως ίδια ποινή αναμένεται και για δεύτερο τζουντόκα που είχε πράξει το ίδιο και μάλιστα στην ίδια κατηγορία. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Αμπταλρασούλ από το Σουδάν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED