Αθλήτρια της χρονιάς για τους "Sunday Times" η Ραντουκάνου

Newsroom
Αθλήτρια της χρονιάς για τους "Sunday Times" η Ραντουκάνου
H Bρετανίδα νικήτρια του US Open 2021, η Έμα Ραντουκάνου, είναι η αθλήτρια της χρονιάς σύμφωνα με τους "Sunday Times".

Η Έμα Ραντουκάνου η οποία στα 18 της "τρέλανε" τον κόσμο με την κατάκτηση του US Open 2021 είναι η αθλήτρια της χρονιάς σύμφωνα με τους "Sunday Times".

H κορυφαία εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας τίμησε το νέο αστέρι του τένις στο Νησί και ανέδειξε την Ραντουκάνου, η οποία είναι μισή Ρουμάνα και μισή Κινέζα, ως την κορυφαία!

Η Έμα Ραντουκάνου άφησε πίσω τις την Λόρα Κένι (ποδηλασία), την Σάρα Στόρει (ποδηλασία), την Λόρεν Πράις (πυγμαχία), την Κέιτ Φρεντς (μοντέρνο πένταθλο) και την Έμιλι Κάμπελ (άρση βαρών).

H Πράις που ήταν οδηγός ταξί έγινε "χρυσή" Ολυμπιονίκης της Μεγάλης Βρετανίας στην πυγμαχία ενώ στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Τόκιο ανέβηκε και η Φρεντς.

H Κένι κέρδισε 2 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ 3 χρυσά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες χάρισε στην Βρετανία η Στόρει.

Όλες αυτές τις σπουδαίες αθλήτριες άφησε πίσω της η Έμα Ραντουκάνου στην οποία επενδύει πολλά η αθλητική βιομηχανία της Μεγάλης Βρετανίας αφού διαπρέπει και σ' ένα τόσο δημοφιλές άθλημα όπως είναι το τένις.


@Photo credits: Twitter US Open

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα