US Open: Η ατάκα της Φερνάντεζ για την 11η Σεπτεμβρίου που συγκίνησε τους Νεοϋορκέζους (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
US Open: Η ατάκα της Φερνάντεζ για την 11η Σεπτεμβρίου που συγκίνησε τους Νεοϋορκέζους (vid)
Μπορεί να έχασε στον τελικό του US Open η Λέιλα Φερνάντεζ, όμως πρόσφερε την πιο συγκινητική στιγμή μετά το τέλος του αγώνα.

Ο φετινός τελικός των γυναικών του US Open έγινε σε μία πολύ σημαντική ημέρα για τη Νέα Υόρκη.

Σαν χθες πριν από 20 χρόνια έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 3.000 ανθρώπους και άλλαξε για πάντα τον κόσμο.

Ήταν μια έντονη συναισθηματικά ημέρα για την πόλη και η φιναλίστ του τελικού, Λέιλα Φερνάντεζ, κέρδισε την αγάπη των Αμερικανών με μία φράση της κατά την διάρκεια της απονομής.

Με φανερό το τρακ, αλλά και την συγκίνησή της από το γεγονός ότι είχε φτάσει ως τον τελικό, αφού ευχαρίστησε όσους την στήριξαν για να φτάσει ως εκεί, είπε:

«Ξέρω ότι είναι μια εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για τη Νέα Υόρκη σήμερα, αλλά και γενικότερα στις ΗΠΑ. Θέλω να πω ότι ελπίζω κι εγώ να είμαι το ίδιο δυνατή και ανθεκτική όσο είναι η Νέα Υόρκη τα τελευταία 20 χρόνια» ανέφερε η Καναδή τενίστρια με το κοινό να την αποθεώνει. Μια πολύ όμορφη δήλωση από μία teenager που αναμφίβολα έκλεψε την παράσταση και την καρδιά των Αμερικανών.

Η Φερνάντεζ είχε κλέψει ήδη την καρδιά αρκετών τενιστριών καθώς στην διάρκεια του τουρνουά είχε τα γενέθλιά της και μοίραζε cupcakes στις αντίπαλές της.

 

US OPEN Τελευταία Νέα