US Open: Το «στοιχειωμένο» ρεκόρ που κυνηγά ο Νόλε, τι θα κάνουν Τσιτσιπάς-Σάκκαρη

US Open: Το «στοιχειωμένο» ρεκόρ που κυνηγά ο Νόλε, τι θα κάνουν Τσιτσιπάς-Σάκκαρη
Τα ξημερώματα της Δευτέρας ανοίγουν οι πύλες του Billie Jean King National Tennis Center, για την επίσημη έναρξη του 141ου US Open.

Το τελευταίο τουρνουά Grand Slam για το 2021 είναι γεγονός και μπορεί να χαρίσει στο κοινό ένα ιστορικό ρεκόρ! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου, θα γίνει μόλις ο τρίτος τενίστας στην ιστορία που πετυχαίνει το Calendar-Year Grand Slam και πρώτος μετά το 1969 και τον σπουδαίο Ροντ Λέιβερ!

Μάλιστα, εν τη απουσία των τραυματιών Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, οι πιθανότητες επίτευξης αυξάνονται. Βέβαια, οι «μπουκ» είναι υποψιασμένοι και προσφέρουν το Νο.1 της Παγκόσμιας Κατάταξης στο 1.76 για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Από το Νο.3 του ταμπλό ξεκινά την προσπάθειά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας αθλητής έχει δύσκολη αποστολή με το… καλημέρα, καθώς στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Άντι Μάρεϊ. Η πρόκρισή του κόντρα στον Βρετανό κοστολογείται στο 1.10, ωστόσο δεν είναι τόσο απλή υπόθεση! Από εκεί και πέρα, βάσει κλήρωσης, ο δρόμος έως τα προημιτελικά είναι βατός και το να σταματήσει εκεί η πορεία του προσφέρεται στο 3.00.

Η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο τίθεται αντιμέτωπη με την Μάρτα Κόστιουκ, ούσα το απόλυτο φαβορί για τη νίκη (1.34). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα, έως τον 3ο γύρο δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά εμπόδια. Το να φτάσει τουλάχιστον στον 4ο γύρο, όπως πέρσι, το βρίσκουμε σε απόδοση 5.00.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές, μπορεί να βρει κάποιος ειδικά στοιχήματα για τις επί μέρους επιδόσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο τουρνουά (under/over άσων, λαθών, διάρκεια αγώνων κ.ά.). Φυσικά, υπάρχουν και συνδυαστικά στοιχήματα για την παρουσία των Ελλήνων αθλητών!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα