US Open: Στην μάχη του 2ου προκριματικού Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Κώστας Ευθυμιάδης
US Open: Στην μάχη του 2ου προκριματικού Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου
Το δεύτερο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για να μπουν στο κυρίως ταμπλό, θα προσπαθήσουν να κάνουν απόψε στο US Open η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί πρώτη, από τις δύο Ελληνίδες, στα σημερινά προκριματικά του US Open.

Ο αγώνας της έχει προγραμματιστεί δεύτερος στο Court 4 απέναντι στην Ουγγαρέζα Ντάλμα Γκάλφι. Η αναμέτρηση αναμένεται να αρχίσει στις 19:30, με την Παπαμιχαήλ να έχει άλλη μια δύσκολη αποστολή, μετά από αυτή με την Ζαραζούα, την οποία απέκλεισε στις λεπτομέρειες με 2-0 σετ.

Με Καλίνσκαγια η Γραμματικοπούλου

Τελευταίο παιχνίδι θα είναι αυτό της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο Court 7 απέναντι στην Αννα Καλίνσκαγια. Η Γραμματικοπούλου έχει μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στο Νο122 της παγκόσμιας κατάταξης, σε ένα ματς που αναμένεται να ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) καθώς είναι το τέταρτο και τελευταίο ματς στο Court.

H Βαλεντίνη μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες, πήρε την πρώτη της νίκη χθες στα προκριματικά του US Open επί της Ιταλίδας Μπρονζέτι και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει μια μεγάλη έκπληξη απέναντι σε αθλήτρια που πρόσφατα ήταν στο Top100 της παγκόσμιας κατάταξης.

 

US OPEN Τελευταία Νέα