Πλέκοντας για τους κορυφαίους tennis players του κόσμου! (vid)

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Πλέκοντας για τους κορυφαίους tennis players του κόσμου! (vid)
Ο Πέτρος Μπίρης με έδρα τον Βόλο και το www.racketspecialist.com είναι επαγγελματίας stringer πλέκοντας ρακέτες για τους κορυφαίους παίκτες του ATP tour σε grand slams και στα μεγαλύτερα τενιστικά events του κόσμου.
Μοιράζεται μαζί μας μερικές inside στιγμές από το stringing room, μας μιλά για τους περίεργους αλλά και τον πιο εύκολο παίκτη για συνεργασία και μας δίνει τη δική του οπτική στην φετινή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στα court.
Ο παράγοντας fine tuning της ρακέτας μπορεί να δημιουργήσει «θεματάκια» στη σταθερότητα του Στέφανου, ειδικά στην αυριανή κρίσιμη μάχη με τον Ράφαελ Ναδάλ;
ΥΓ: Μάθετε λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί, ευτυχώς σε αντίθεση με τη δική μου κάμερα, η εικόνα του Πέτρου Μπίρη είναι μια χαρά, όπως και το www.racketspecialist.com!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.