Τζόκοβιτς: «Να δώσουμε όλοι ένα χειροκρότημα για την Σαράποβα» (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μαθαίνοντας για το τέλος της καριέρας της Σαράποβα ζήτησε από τον κόσμο να χειροκροτήσει την Ρωσίδα τενίστρια.

Η Μαρία Σαράποβα αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα της, μια είδηση που έμαθε καθώς αγωνιζόταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος ζήτησε από τον κόσμο να χειροκροτήσει τιμώντας την Ρωσίδα τενίστρια. Αναλυτικά ανέφερε τα εξής: «Μόλις έμαθα τώρα αυτή την είδηση και θα ήθελα όλοι να δώσουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα για όλα όσα πέτυχε στην καριέρα της. Το αξίζει σίγουρα, είναι μια μεγάλη μαχήτρια, ήταν όσο αφοσιωμένη μπορεί να είναι κάποιος στο άθλημά μας. Η δύναμη θέλησης για να ανατρέψει όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που είχε, ειδικά τα τελευταία 5-6 χρόνια με τους τραυματισμούς και τις εγχειρίσεις, για να παλέψει και να επιστρέψει στο επίπεδο που ήθελε, είναι πραγματικά εμψυχωτική. Λυπάμαι που έπρεπε να τελειώσει με τραυματισμό, αλλά την ίδια στιγμή είχε μια φανταστική καριέρα και μπορεί να είναι υπερήφανη για τον εαυτό της».

Στα αγωνιστικά ο Τζόκοβιτς νίκησε με 2-0 (6-3, 6-1) τον Φιλίπ Κολσχρίμπερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships, όπου θα αντιμετωπίσει τον Καρέν Χασάνοφ.