Roland Garros: Η Σβιόντεκ δεν χάνει ούτε σετ από την Γκοφ, πέρασε στον ημιτελικό

Η Ιγκα Σβιόντεκ πανηγυρίζει
Η Ίγκα Σβιόντεκ νικώντας την Κόκο Γκοφ με 2-0, πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros. H Πολωνή μετρά ρεκόρ 7-0 απέναντι στην Αμερικανίδα, χωρίς να έχει χάσει σετ.

Η Ίγκα Σβιόντεκ δεν χάνει ποτέ από την Κόκο Γκοφ. Αυτό συνέβη και στον 2ο χρονικά προημιτελικό στο Roland Garros, με τη Σβιόντεκ να νικά την Αμερικανίδα με 6-4, 6-2 σε 88 λεπτά και να προκρίνεται στα ημιτελικά.

Η 22χρονη Πολωνή απέχει ένα βήμα από την παρουσία της σε τελικό του γαλλικού Όπεν, όπου ήδη μετρά δύο κατακτήσεις (2020, 2022).

Αντίπαλός της θα είναι η πρωτάρα σε ημιτελικό, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια από τη Βραζιλία.

Στον περσινό τελικό η Σβιόντεκ είχε νικήσει την Γκοφ, με τη 18χρονη Αμερικανίδα να ζητά ρεβάνς, αλλά και την πρώτη της νίκη απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό της. Όμως και πάλι δεν τα Η Ίγκα Σβιόντεκ νικώντας την Κόκο Γκοφ με 2-0, πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros. H Πολωνή μετρά ρεκόρ 7-0 απέναντι στην Αμερικανίδα, χωρίς να έχει χάσει σετ.

To σκορ στο 7-0 κόντρα στην Γκοφ, το ρεκόρ στο 23-3 σε προημιτελικούς


Το σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια στο tour έφθασε στο 7-0 και στα 14-0 σετ υπέρ της Σβιόντεκ. Παράλληλα το ρεκόρ για τη Σβιόντεκ σε προημιτελικούς στο tour
έφθασε στο 23-3. Η πρώτη από τις τρεις ήττες της ήταν από τη Μαρία Σάκκαρη (6-4, 6-4) στο προ διετίας Roland Garros.

Η Σβιόντεκ ζορίστηκε μόνο στο 1ο σετ απέναντι στην Γκοφ. Προηγήθηκε 3-1, ισοφαρίστηκε 3-3 και 4-4, όμως κρατώντας το σερβίς της (5-4) και πετυχαίνοντας break με love game, το κατέκτησε με 6-4.

Όταν μάλιστα πέτυχε πρώτη break στο 2ο σατ για το 4-2, έφερε εκνευρισμό στην Γκοφ, με τη Σβιόντεκ να φθάνει με άνεση στο 6-2 και στη 12 διαδοχική της νίκη στο Roland Garros.


 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα