O Τζόκοβιτς και το τσιπάκι νανοτεχνολογίας που έγινε θέμα συζήτησης

O Τζόκοβιτς με τσιπάκι στο στήθος
Ο … IronMan Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έδωσε καθαρή απάντηση για το τσιπάκι που είχε στο στήθος, το οποίο είναι μία φορητή συσκευή νανοτεχνολογίας, την οποία δε φορά τυχαία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με κάποιον τρόπο τραβά τα βλέμματα πάνω του και σε θέματα που δεν αφορούν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Στο τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον Φούσκοβιτς έκανε αίσθηση ένα τσιπάκι το οποίο είχε κολλημένο στο στήθος του με ταινία και όλοι απορούσαν να μάθουν τι είναι.

Ο ίδιος τρόλαρε πάντως τους περίεργους ρεπόρτερ, απαντώντας πως ήθελε να… μιμηθεί τον Iron man, μη θέλοντας να αποκαλύψει και πολλά.

Οπως αποδεικνύεται, το τσιπάκι που είχε πάνω του, είναι το taopatch, μία φορητή συσκευή νανοτεχνολογίας, η οποια συνδυάζει τον βελονισμό με την φωτοθεραπεία.

Περιέχει στρώματα νανοκρυστάλλων, τα οποία αιχμαλωτίζουν τη θερμότητα του σώματός και τη μετατρέπουν σε ενέργεια που εκπέμπεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός. Αυτή η θερμότητα θεωρείται πως διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα και ενισχύει την «επικοινωνία» του εγκεφάλου με το υπόλοιπο σώμα.

O Νόλε συχνά γίνεται θύμα θεωριών συνωμοσίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα ρόφημα που του έδινε η ομάδα του από την κερκίδα στο Masters του Παρισιού τον Νοέμβριο σε ματς κόντρα στον Τσιτσιπά, το οποίο αποτελούσε μυστήριο (δεν έλειψαν και οι θεωρείες για ντόπινγκ...) για πολλούς.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα