Δεύτερο ματς στο Chatrier η Σάκκαρη με την Σβίατεκ

Δεύτερο ματς στο Chatrier η Σάκκαρη με την Σβίατεκ
Αύριο γύρω στις 14:00 αναμένεται να ξεκινήσει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Ιγκα Σβίατεκ στα προημιτελικά του Roland Garros.

Δεύτερο παιχνίδι στο Philippe Chatrier θα είναι ο προημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη με την Ιγκα Σβίατεκ, στο Roland Garros.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα το αυριανό πρόγραμμα όσον αφορά τα δύο κεντρικά κορτ στο Παρίσι, με τις τέσσερις αναμετρήσεις της ημέρας στο απλό ανδρών και γυναικών, να διεξάγονται στο Chatrier.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τον άλλο προημιτελικό, αυτόν μεταξύ της Κόκο Γκοφ και της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Σβίατεκ, η οποία αναμένεται στις 14:00 ή και λίγο αργότερα, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει το πρώτο παιχνίδι.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο ένας προημιτελικός των ανδρών, αυτός του Ράφαελ Ναδάλ με τον Αργεντινό Σβάρτσμαν και στις 21:00 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση του Τζόκοβιτς με τον Μπερετίνι.

Πρόγραμμα της Τετάρτης

Πρώτη φορά κόντρα στην Σβίατεκ η Σάκκαρη

Οσον αφορά την μεγάλη μάχη της Σάκκαρη κόντρα στην Σβίατεκ, θα είναι η πρώτη μεταξύ τους. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά αντίπαλες σε κορτ και θα το κάνουν τώρα, με την 20χρονη Σβίατεκ βέβαια να έχει ήδη… πλούσιο «βιογραφικό».

Περσινή νικήτρια στο Παρίσι και Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη, η Πολωνή έχει ξεχάσει ακόμη και να χάσει… σετ, καθώς μετρά 11 σερί ματς τα οποία έχει κερδίσει με 2-0. Αυτό ευελπιστεί να σπάσει αύριο η Σάκκαρη που για πρώτη φορά στην καριέρα της θα παίξει σε προημιτελικό γκραν σλαμ.

Και μπορεί η 20χρονη Πολωνή να είναι η κάτοχος του τίτλου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει την Μαρία.

Εκτός του τίτλου εκείνου πέρυσι στο Παρίσι, η φετινή πορεία της Σβίατεκ είναι η καλύτερη που έχει κάνει σε γκραν σλαμ, καθώς στα άλλα τρία δεν έχει φτάσει πιο μακριά από τον τέταρτο γύρο.

Η χωμάτινη επιφάνεια είναι η αγαπημένη της και συνολικά στην καριέρα της έχει τρεις τίτλους και ρεκόρ 47-22, έναντι ενός τίτλου και ρεκόρ 108-95 της Σάκκαρη.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα