Σάκκαρη - Παολίνι 2-0: Με συνοπτικές διαδικασίες στον τρίτο γύρο η Μαρία (vid)

Σάκκαρη - Παολίνι 2-0: Με συνοπτικές διαδικασίες στον τρίτο γύρο η Μαρία (vid)
Στον τρίτο γύρο του Roland Garros προκρίθηκε σχετικά εύκολα η Μαρία Σάκκαρη που κέρδισε με 2-0 σετ την Τζασμίν Παολίνι

Εύκολη λεία αποδείχθηκε για την Μαρία Σάκκαρη η Τζασμίν Παολίνι, με την Ελληνίδα να προκρίνεται στον τρίτο γύρο του Roland Garros, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-3).

Η Σάκκαρη χρειάστηκε μόλις μία ώρα και 7 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της άπειρης αντιπάλου της, η οποία την πίεσε μόνο στα πρώτα τέσσερα γκέιμς του πρώτου σετ, ενώ έδειξε κάποια... σημάδια ζωής μετά το 3-0 της Μαρίας στο δεύτερο σετ.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα για την Μαρία που δεν είχε καλό πρώτο σερβίς. Η Παολίνι κρατούσε την ίδια ώρα το δικό της και το ματς ήταν σε ισορροπία μέχρι το 2-2. Εκεί ήρθε το πρώτο μπρέικ από την Σάκκαρη η οποία άρχισε να βελτιώνει το σερβίς της και την ίδια ώρα να εκμεταλλεύεται το αδύναμο δεύτερο σερβίς της αντιπάλου της.

Εβγαλε 4 επιστροφές winner στο σερβίς της Παολίνι και με δύο σερί μπρέικ έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ (6-2).

Με... φόρα στο δεύτερο σετ

Η εικόνα ήταν ίδια στο δεύτερο σετ. Ξεκίνησε με μπρέικ της Μαρίας και συνεχίστηκε με ένα δεύτερο αφού κράτησε το δικό της σερβίς. Με το σκορ στο 3-0 και 7 σερί κερδισμένα γκέιμς, η Μαρία χαλάρωσε λίγο και έδωσε περιθώρια στην αντίπαλό της να ελπίζει.

Με διπλό λάθος της Σάκκαρη έγινε το 3-1 και στη συνέχεια η Παολίνι μείωσε σε 3-2, ενώ στο αμέσως επόμενο γκέιμ είχε μπρέικ πόιντ. Το έσωσε όμως η Σάκκαρη και σε εκείνο το σημείο σοβαρεύτηκε και έκανε ένα ακόμη μπρέικ, για να τελειώσει τελικά το σετ με 6-3, παίρνοντας την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου θα την περιμένει μία εκ των Ντίγιας (Καζακστάν) και Μέρτενς (Βέλγιο, Νο14).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα