Roland Garros: Η Μπέγκου παραλίγο να χτυπήσει παιδί με την ρακέτα της, αλλά δεν αποβλήθηκε (vid)

Newsroom
Roland Garros: Η Μπέγκου παραλίγο να χτυπήσει παιδί με την ρακέτα της, αλλά δεν αποβλήθηκε (vid)
Η Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου τρόμαξε άθελά της ένα παιδί όταν πέταξε τη ρακέτα της σχεδόν πάνω του, ωστόσο παρά τις αποδοκιμασίες του κόσμου δεν αποβλήθηκε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Φτηνά την γλίτωσε η Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου που αντί να αποβληθεί, συνεχίζει στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

H Ρουμάνα στην διάρκεια του αγώνα με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα, κατευθυνόταν προς τον πάγκο της και απογοητευμένη από το παιχνίδι της, χτύπησε τη ρακέτα της στο έδαφος. Αυτή όμως εκσφενδονίστηκε δίπλα από ένα παιδάκι πίσω στις κερκίδες, το οποίο έβαλε τα κλάματα (δεν το χτύπησε η ρακέτα, αλλά τρόμαξε)!

Η Μπέγκου προφανώς το έκανε κατά λάθος, όμως σε ανάλογα περιστατικά, συνήθως υπάρχει αποβολή του τενίστα που το κάνει. Ο διαιτητής κατέβηκε να δει το παιδί, κλήθηκε ο supervisor στον αγωνιστικό χώρο και έκριναν πως δεν υπήρχε λόγος να αποβληθεί, κάτι που δεν άρεσε στο κοινό το οποίο αποδοκίμασε.

Το ίδιο έκανε και η Αλεξάντροβα η οποία θεώρησε πως έπρεπε να αποβληθεί η Ρουμάνα και μάλιστα, έξαλλη πέταξε το μπαλάκι εκτός γηπέδου λέγοντας προς τον διαιτητή «οπότε μπορώ να κάνω ό,τι θέλω»

Τιμωρήθηκε κι αυτή με code violation, όπως και η Μπέγκου, με την Ρουμάνα να κερδίζει το ματς με 2-1 σετ τελικά (6-7 (3), 6-3, 6-4) και στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ζανζάν που έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός την Πλίσκοβα.

Πάντως, προς τιμήν της η Μπέγκου στο τέλος του αγώνα πήγε στον πιτσιρικά ζητώντας συγνώμη και τον πήρε αγκαλιά βγάζοντας μαζί του μία φωτογραφία.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα