Μεντβέντεφ: «Θέλω να κερδίσω όλα τα τουρνουά γιατί μπορώ να το κάνω»

Newsroom
Μεντβέντεφ: «Θέλω να κερδίσω όλα τα τουρνουά γιατί μπορώ να το κάνω»
O Ντανίλ Μεντβέντεφ που το 2020 έκλεισε με τίτλους στο Παρίσι και στο Λονδίνο δήλωσε ότι θέλει να κερδίσει ξανά τα τουρνουά αφού μπορεί...

Μετά από την αποτυχημένη παρουσία του στο Indian Wells ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιστρέφει στη δράση αυτή την εβδομάδα στο Paris Masters.

Ο Ρώσος που είναι στο Νο2 κόσμου θα παίξει την Τετάρτη στον 2ο γύρο με τον Ίλια Ιβάσκα και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι σημείωσε πως θέλει να κλείσει όπως πέρσι με τίτλους.

Το 2020 κατέκτησε το Paris Masters, το ATP Finals και φέτος θα παίξει και στο Davis Cup με την Ρωσία με στόχο την κούπα.

«Έχω 3 τουρνουά μπροστά μου και στα δυο από αυτά έχω πολλούς βαθμούς να υπερασπιστώ. Θέλω να κερδίσω όλα τα τουρνουά που παίζω, επειδή ξέρω πως μπορώ να το κάνω.

Ίσως να είναι λιγότερο πιθανό στις άλλες επιφάνειες, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Πέρσι κατάφερα να κερδίσω αυτά τα δυο τουρνουά . Ήταν θαυμάσιο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Ο Ζβέρεφ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο Τζόκοβιτς είναι πάντα πολύ σκληρός και θα είναι πάντα το φαβορί με όποιον και αν παίξει»,είπε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

@Photo credits: Twitter Paris Masters
 

PARIS MASTERS Τελευταία Νέα