Ο Τσιτσιπάς συνεχάρη την Σερένα Ουίλιαμς για τα 1.000 ματς και έστειλε… πρόσκληση για να παίξουν μαζί στο μεικτό (vid)

Gazzetta team
Ο Τσιτσιπάς συνεχάρη την Σερένα Ουίλιαμς για τα 1.000 ματς και έστειλε… πρόσκληση για να παίξουν μαζί στο μεικτό (vid)
Η Σερένα Ουίλιαμς συμπλήρωσε 1.000 ματς στην καριέρα της και κορυφαίοι παίκτες της ATP έστειλαν ευχές και συγχαρητήρια

Δεν «γιόρτασε» όπως θα ήθελε η Σερένα Ουίλιαμς το 1.000ο ματς της καριέρας της.

Η κορυφαία (κατά πολλούς) τενίστρια όλων των εποχών, ηττήθηκε από την Ποντορόσκα στη Ρώμη και έμεινε εκτός συνέχειας, ωστόσο πήρε τις ευχές από την «αφρόκρεμα» του ανδρικού τένις.

Μεταξύ των αθλητών που της έδωσαν συγχαρητήρια για το επίτευγμά της ήταν και ιο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έστειλε και… πρόσκληση να παίξουν μια μέρα μαζί στο μεικτό διπλό.

«Σερένα αυτό είναι εξαιρετικό! Θέλω να σε συγχαρώ για το εκπληκτικό επίτευγμα στην καριέρα σου και μακάρι να συνεχίσεις να παίζεις και να φτάσεις και τα 2.000 ματς στο Tour. Είμαι ο μεγαλύτερός σου οπαδός και ελπίζω μια μέρα να παίξεις μαζί μου στο μεικτό διπλό. Γιατί όχι;» ανέφερε στην κάμερα ο Τσιτσιπάς.

Τζόκοβιτς: «Σερένα μας έχεις εμπνεύσει όλους»

Ευχές και συγχαρητήρια έδωσε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. «Συγχαρητήρια για το επίτευγμά σου. Δεν περιγράφεται με λόγια το πόσο έχεις προσφέρει στο τένις, τόσο στο γυναικείο, όσο και στο ανδρικό. Είσαι ίνδαλμα για το άθλημά μας και σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει εντός, αλλά και εκτός κορτ. Με έχεις εμπνεύσει, όπως και άλλους αθλητές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτή τη γενιά μαζί σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα πρωταθλήτρια! Συνέχισε και είμαστε χαρούμενοι που σε παρακολουθούμε ακόμη στα κορτ», ανέφερε ο Σέρβος.

Στο βίντεο της ATP εμφανίζονται ακόμη ευχές από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αλλά και η νέα φουρνιά όπως ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα