Ο αποκλεισμός των top-10 στους Ολυμπιακούς και η ατυχία της Σάκκαρη

Ο αποκλεισμός των top-10 στους Ολυμπιακούς και η ατυχία της Σάκκαρη
Οι 3 στις 4 top-10 παίκτριες που έχουν παραμείνει στο Ολυμπιακό τουρνουά είναι στην πλευρά της Μαρίας Σάκκαρη. Καρέ νικών για την Ελληνίδα με top-10 στο 2021.

Επτά παίκτριες του top-10 της WTA ταξίδεψαν στο Τόκιο για να εκροσωπήσουν τις χώρες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά ήδη οι τρεις εξ' αυτών έχουν αποκλειστεί.

Η Άσλεϊ Μπάρτι που είναι στο Νο1 κόσμου έμεινε εκτός από την Ισπανίδα Τόρμο στον 1ο γύρο!

Η Αρίνα Σαμπαλένκα από την Λευκορωσία (Νο3) αποκλείστηκε από την Ντόνα Βέκιτς, την κολλητή της Σάκκαρη, ενώ και η Ίγκα Σβιάτεκ (Νο8) έμεινε εκτός στον 2ο γύρο από την Ισπανίδα Μπαντόζα.

Το καρέ και η Σάκκαρη

Τέσσερις έχουν μείνει και μια εξ΄αυτών θα παίξει σε λίγες ώρες στο Τόκιο με την Μαρία Σάκκαρη. Είναι η Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα η οποία εδώ και λίγες ημέρες είναι κυρία Μονφίς και είναι στο Νο6.

Έχουν παραμείνει η Ναόμι Οσάκα (Νο2), η Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο7) και η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Νο10).

To κακό είναι ότι και οι 3 στις 4 είναι στην πλευρά της Μαρίας Σάκκαρη. Με την Σβιτολίνα θα παίξει στον 3ο γύρο, με την Πλίσκοβα στον προημιτελικό και με την Οσάκα στον ημιτελικό!

Για να φτάσει στον τελικό η Μαρία βάσει του ranking πρέπει να αποκλείσει 3 top-10 παίκτριες!

Το έχει με τις top-10 η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη μέσα στο 2021 έχει παίξει 7 αγώνες με top-10 παίκτριες και έχει 4-3 νίκες.

Απέκλεισε την Ναόμι Οσάκα στο Miami Open, την Σοφία Κένιν στο Άμπου Ντάμπι και στο Roland Garros και την Ίγκα Σβιάτεκ στο Roland Garros.

Ηττήθηκε από την Μπιάνκα Αντρεέσκου στο Miami Open, από την Πέτρα Κβίτοβα στη Στουτγάρδη και από την Σαμπαλένκα στο Άμπου Ντάμπι.

Συνολικά έχει 14 top-10 νίκες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα