Ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε το πιο περίεργο γούρι του στον Καπουτζίδη (vids)

Ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε το πιο περίεργο γούρι του στον Καπουτζίδη (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Ο δρόμος για το Τόκιο» κι έθεσε έναν στόχο. Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη, «Ο δρόμος για το Τόκιο» της ΕΡΤ, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο που είναι οι Ολυμπιακοί Αγωνες, έθεσε το χρυσό μετάλλιο πιο πάνω και από την κατάκτηση ενός Grand Slam ενώ εξήγησε και τις διαφορές που υπάρχουν στο μεικτό στο οποίο θ' αγωνιστεί με την Μαρία Σάκκαρη.

Τσιτσιπάς: «Τα όνειρα μου για το τένις στην Ελλάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει για τα όνειρα που έχει για το τένις στην χώρα μας αλλά και για το πώς τον βοήθησε προσωπικά το άθλημά του.

Τσιτσιπάς: «Τιμή μου που εκπροσωπώ την Ελλάδα στο Τόκιο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θυμάται τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Επίσης, αποκαλύπτει ποιους Ολυμπιακούς Αγώνες παρακολούθησε περισσότερο και γιατί αλλά και πώς αισθάνεται που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε αυτούς του Τόκιο.

Τσιτσιπάς: «Η σχέση μου με τον πατέρα και προπονητή μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιγράφει τη σχέση που έχει με τον πατέρα του που είναι και προπονητής του.

Ο ευτυχισμένος Στέφανος θέλει παντού χρυσά μετάλλια

Είκοσι ερωτήσεις και είκοσι-οριακά-μονολεκτικές απαντήσεις! Μέσα σε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύνει απορίες πολλών και οι θεατές προσπαθούν να μπουν στην θέση του.

Τσιτσιπάς : Η σπάνια εξομολόγηση για τον ολυμπιονίκη παππού του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει για τον παππού του, από την πλευρά της μητέρας του, τον οποίο θεωρεί κορυφαίο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα