Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και οι ομάδες τους φωτογραφήθηκαν στο Τόκιο

Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και οι ομάδες τους φωτογραφήθηκαν στο Τόκιο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση της πρώτης Ολυμπιακής συμμετοχής.

Τρεις ημέρες απέμειναν για την έναρξη του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και οι δυο εκπρόσωποι της Ελλάδος περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα της.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά δεν έχουν ταξιδέψει στο Τόκιο για την συμμετοχή μα για την διάκριση.

Οι δυο τενίστες μας θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην πρεμιέρα (Σάββατο ή Κυριακή) αλλά και το "μονοπάτι" τους την Πέμπτη (05:00) όπου έχει προγραμματιστεί η κλήρωση.

Πρώτα έφτασε στο Τόκιο η Μαρία Σάκκαρη και ακολούθησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας τένις της Ελλάδος συναντήθηκαν στο κορτ και φωτογραφήθηκαν.

Εκτός από τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη η Ολυμπιακή ομάδα τένις της Ελλάδος αποτελείται από τους: Απόστολο Τσιτσιπά (προπονητής), Τομ Χιλ (προπονητής), Ιουλία Σαλνίκοβα (τεχνικό προσωπικό), Γιώργο Παναγιωτόπουλο (γυμναστής), Χρήστο Φιωτάκη (τεχνικό προσωπικό), Ζερόμ Ζαν Παιλ Μπιάνκι (φυσιοθεραπευτής).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα