Τζόκοβιτς: «Μπορώ το χρυσό στους Ολυμπιακούς»

Τζόκοβιτς: «Μπορώ το χρυσό στους Ολυμπιακούς»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τους περιορισμούς στο Τόκιο, για το χρυσό μετάλλιο αλλά και για το US Open.

Το χρυσό είναι ο μοναδικός στόχος του Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες το Τόκιο.

Ο Σέρβος που έχει ένα χάλκινο μετάλλιο από το 2008 στο Πεκίνο δεν έχει φτάσει ποτέ σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων βάζει ψηλά τον πήχη.

«Σίγουρα δεν είμαι ενθουσιασμένος που οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα έχουν τόσους περιορισμούς και θα γίνουν χωρίς θεατές. Ωστόσο είναι μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πριν από λίγες ημέρες συνάντησα την Μπλάνκα Βλάσιτς και μου είπε ότι οι άνθρωποι θα θυμούνται ποιος κέρδισε τα μετάλλια και όχι πως ήταν οι συνθήκες.

Είμαι έτοιμος να παίξω το καλύτερο τένις και είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να κερδίσω το χρυσό μετάλλιο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το US Open είναι προφανώς οι μεγαλύτεροι στόχοι μου για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά είναι απαιτητικό.

Είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και έχω μεγάλο κίνητρο που εκπροσωπώ τη Σερβία. Στόχος είναι ένα μετάλλιο και επιθυμία μου είναι το χρυσό. Μετά θα πάω στη Νέα Υόρκη για να πετύχω τον μεγάλο στόχο», είπε Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!