Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς στο μυαλό του Μεντβέντεφ

Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς στο μυαλό του Μεντβέντεφ
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε μετά από τον αποκλεισμό του στο Wimbledon για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το μετάλλιο που θέλει να κερδίσει στο Τόκιο.

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του στον 4ο γύρο του Wimbledon από τον Χούμπερτ Χούρκατς σ' ένα παιχνίδι που προηγήθηκε με 2-1 σετ είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος σημείωσε μεταξύ άλλων μετά από τον αγώνα: «Όταν είσαι στο Νο2 στον κόσμκο και μένεις εκτός στον 4ο γύρο είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω να δουλεύω. Πρέπει να ξεχάσω το Wimbledon. Σήμερα δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου και θα πρέπει να περιμένω το επόμενο Wimbledon».

Το μυαλό του είναι στην πρώτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο τουρνουά τένις που θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου. Ο Ρώσος τονίζει: «Θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή και είμαι ενθουσιασμένος. Θέλω να παίξω καλά και να πάρω ένα μετάλλιο για την χώρα μου. Ελπίζω να είναι το χρυσό».

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ταμπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο Τόκιο θα δούμε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον Αντρέι Ρούμπλεφ, τον Άντι Μάρεϊ, τον Ματέο Μπερετίνι και άλλους.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα