Indian Wells: Αποκλεισμός σοκ για Μουγκουρούθα, πολλές εκπλήξεις στο ταμπλό των γυναικών

Newsroom
Indian Wells: Αποκλεισμός σοκ για Μουγκουρούθα, πολλές εκπλήξεις στο ταμπλό των γυναικών
Τρεις τενίστριες του Top10 βρέθηκαν πρόωρα εκτός συνέχειας στο Indian Wells με την Γκαρμπίν Μουγκουρούθα να είναι το μεγαλύτερο «θύμα».

Οι εκπλήξεις… περίσσευαν από τα ματς που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα στο Indian Wells. Μεγαλύτερη όλων ο αποκλεισμός της Γκαρμπίν Μουγκουρούθα από την Αλισον Ρίσκε σε ένα αλλοπρόσαλλο ματς.

Η Μουγκουρούθα κέρδισε με 6-0 το πρώτο σετ και προηγήθηκε με 3-0 στο δεύτερο, όμως ηττήθηκε καθώς η Ρίσκε της πήρε 8 συνεχόμενα games και συνολικά 12 από τα επόμενα 13! Από 0-3 πήρε με 6-3 το δεύτερο σετ και στη συνέχεια διέλυσε την Ισπανίδα στο τρίτο, επικρατώντας με 6-1.

Μεγάλη έκπληξη είχαμε και με τον αποκλεισμό της Καρολίνα Πλίσκοβα από την Ντάνκα Κόβινιτς η οποία μάλιστα κέρδισε και με ανατροπή. Η Πλίσκοβα πήρε το πρώτο σετ με 6-2, αλλά έχασε τα επόμενα δύο από την Μαυροβούνια τενίστρια με 7-5, 6-4. Η Τσέχα επέστρεψε από τραυματισμό στο χέρι και όπως φάνηκε είναι ανέτοιμη.

Εκπληξη είχαμε όμως και με τον αποκλεισμό της Ελίνα Σβιτολίνα. Η Ουκρανή τενίστρια ηττήθηκε από την qualifier Χάριετ Νταρτ, η οποία επίσης έκανε ανατροπή. Η Σβιτολίνα πήρε το πρώτο σετ με 6-2 και έχασε με 6-3, 6-3 τα επόμενα δύο.

Ετσι τρεις παίκτριες από το Top15 βρέθηκαν γρήγορα εκτός, όπως εκτός είναι και η Μπένσιτς που ηττήθηκε από την Κανέπι με 6-4, 6-3.

Τρία σετ χρειάστηκαν για να προκριθούν οι Σβιόντεκ, Χάλεπ, Κέρμπερ και Ραντουκάνου. Η Σβιόντεκ έχασε το πρώτο σετ από την Καλίνινα με 7-5, αλλά πήρε τα άλλα δύο με 6-0, 6-1.

Η Χάλεπ κέρδισε την Αλεξάντροβα με 6-2, 4-6, 6-2, η Ραντουκάνου την Καρολίν Γκαρσία με 6-1, 3-6, 6-1 και η Κέρμπερ την Ζενγκ με 6-2, 5-7, 6-4.

Στους άνδρες, στο σημαντικότερο ματς για τον πρώτο γύρο, ο Αντι Μάρεϊ απέκλεισε δύσκολα τον Τάρο Ντάνιελ με 1-6, 6-2, 6-4 και συνεχίζει στην επόμενη φάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα