Κυριακή με θρίλερ Τσιτσιπά-Τζόκοβιτς στο 2.10!

Newsroom
Κυριακή με θρίλερ Τσιτσιπά-Τζόκοβιτς στο 2.10!
Αντιμέτωπος με μία τεράστια πρόκληση είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα κληθεί να… κονταροχτυπηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, το πρωί της Κυριακής (29/01, 10:30).

Αντιμέτωπος με μία τεράστια πρόκληση είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα κληθεί να… κονταροχτυπηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, το πρωί της Κυριακής (29/01, 10:30).

Ο Έλληνας τενίστας φτάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό Grand Slam. Η πρώτη ήταν το 2021 στο Ρολάν Γκαρός, όπου και πάλι είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Τότε προηγήθηκε 2-0 και πίστεψε ότι μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος, αλλά ο Σέρβος είχε διαφορετική άποψη, αφού γύρισε το ματς και νίκησε με 3-2. Με το νέο ραντεβού να έχει τεράστια κρισιμότητα και για τους δύο δεν αποκλείεται να δούμε νέο «θρίλερ» ανάμεσά τους. Το Over 39.5 Games κοστολογείται στο 2.10!

Από το Παρίσι μέχρι τη Μελβούρνη άλλαξαν πολλά για τον 25χρονο Έλληνα τενίστα, που δείχνει να πιο έτοιμος από ποτέ για την κορυφή. Ο ίδιος άλλωστε τόνισε σε δηλώσεις του, ότι νιώθει πως είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του κι έτοιμος για να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam.

Μάλιστα, αν όντως κατακτήσει τον τίτλο στην Αυστραλία, τότε θα ανέβει στο νούμερο «1» της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή τη στιγμή είναι στο νούμερο «4», ενώ ο Τζόκοβιτς είναι στο νούμερο «5».

Ο Τσιτσιπάς δείχνει ότι όντως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Είναι πολύ σταθερός στην απόδοσή του και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του. Το μοναδικό παιχνίδι που δυσκολεύτηκε ήταν με τον Σίνερ στον τέταρτο γύρο, όπου προηγήθηκε 2-0, ο Ιταλός ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Έλληνας τενίστας πήρε τη νίκη στο πέμπτο σετ.

Ο Τζόκοβιτς είναι εξίσου εντυπωσιακός μέχρι στιγμής και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του Αυστραλιανού Όπεν. Άλλωστε έχει κατακτήσει τον τίτλο στην Αυστραλία 9 φορές μέχρι στιγμής, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο στην καριέρα του.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να δείχνει σε τρομερή κατάσταση, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το σίγουρο είναι πως βάσει της εικόνας του, ο Έλληνας τενίστας δε θα πέσει αμαχητί. Το να κερδίσουν και οι δύο παίκτες ένα σετ & ο Τζόκοβιτς να νικήσει τον αγώνα βρίσκεται στο 2.35.

Τέλος, ανάμεσα στις 120+ προσφερόμενες αγορές, μπορεί κάποιος να βρει συνδυαστικά στοιχήματα, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (σερβίς, άσοι, break κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων. Ακόμα και αν η Μάργκοτ Ρόμπι θα βρεθεί στις εξέδρες της «Rod Laver Arena».

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα