Τζόκοβιτς: Μουσική και πορνό στη δίκη του «Νόλε» για τη βίζα παραμονής

Newsroom
Τζόκοβιτς: Μουσική και πορνό στη δίκη του «Νόλε» για τη βίζα παραμονής
Φαρσέρ χάκαραν συνδέσμους στο Διαδίκτυο και «εισέβαλαν» στη δίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς βάζοντας μουσική στη διαπασών και ήχους από πορνό.

Ο Ράφα Ναδάλ χαρακτήρισε την υπόθεση του «Νόλε» με τις Αρχές της Αυστραλίας «τσίρκο» και μάλλον δεν έχει άδικο...

Στις συνεχείς αντιφάσεις μεταξύ της δικαιοσύνης και των αυστραλιανών Αρχών έρχεται να προστεθεί κι ένα σουρεαλιστικό σκηνικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ακρόασης που θα έκρινε εν πολλοίς (εν τέλει είχαμε παρέμβαση του Υπουργού Μετανάστευσης) το μέλλον του Σέρβου τενίστα.

Φαρσέρ χάκαραν συνδέσμους στο Διαδίκτυο και μετέδωσαν μουσική στη διαπασών και πορνογραφικό υλικό!

Λόγω των περιορισμών που επιβλήθηκαν εξαιτίας του Covid -19 η ακρόαση διεξήχθη μέσω οπτικοακουστικών συνδέσμων. Το γραφείο του δικαστή κι εκείνα των δικηγόρων της κυβέρνησης και του Τζόκοβιτς,

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της διαδικασίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mundo Deportivo, οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη δίκη έκαναν κλικ σε έναν σύνδεσμο του Microsoft Teams που είχε δοθεί από το δικαστήριο, αλλά διαπίστωσαν ότι έχει λήξει και αντικατασταθεί. Πατώντας στον νέο σύνδεσμο αντί να παρακολουθήσουν την ακροαματική διαδικασία σε πραγματικό χρόνο, έπεσαν πάνω σε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η επικεφαλής των digital sports Emily Benammar παρατήρησε ότι φαρσέρ είχαν χακάρει τον σύνδεσμο δίνοντας ακόμα ένα συστατικό στο ήδη πλούσιο αυστραλιανό σίριαλ!

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα