Australian Open: Προκριματικά τα Χριστούγεννα στην Μέση Ανατολή

Κώστας Ευθυμιάδης
Australian Open: Προκριματικά τα Χριστούγεννα στην Μέση Ανατολή
Οι διοργανωτές του Australian Open αποφάσισαν να πραγματοποιηθούν τα προκριματικά το διάστημα 23-26 Δεκεμβρίου σε Ντουμπάι και Αμπου Ντάμπι.

Το Australian Open του 2022 θα αρχίσει… το 2021.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν πως η φάση των προκριματικών θα γίνει πάνω στα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το διάστημα 23-26 Δεκεμβρίου! Ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι ημερομηνίες, αλλά πηγές από την ΑΤΡ αναφέρουν στα Βρετανικά ΜΜΕ πως έχουν «κλειδώσει» οι ημερομηνίες.

Το ταμπλό των προκριματικών όπως και πέρυσι, δεν θα γίνει στη Μελβούρνη, αλλά στο Αμπου Ντάμπι (άνδρες) και το Ντουμπάι (γυναίκες) καθώς η κυβέρνηση της Βικτόρια έχει ακόμη αυστηρά μέτρα λόγω πανδημίας (διανύει αυτή την περίοδο το έκτο lockdown).

Ετσι, αποφάσισαν να γίνουν και πάλι στη Μέση Ανατολή οι τρεις γύροι των προκριματικών, αλλά σε ημερομηνίες που δεν θα αρέσουν καθόλου σε όσους πρέπει να μπουν σε αυτή την δοκιμασία καθώς θα πρέπει να ξεχάσουν τις γιορτές.

Australian Open: Πιο χαλαρή καραντίνα σε όσους τενίστες έχουν εμβολιαστεί

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αυστραλία και την Βρετανία, δεν αναμένονται εκδηλώσεις γύρω από την διοργάνωση, ενώ οι διοργανωτές άφησαν να εννοηθεί πως οι τενίστες που έχουν εμβολιαστεί, θα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από αυτούς που δεν το έχουν κάνει, χωρίς ωστόσο να δώσουν περαιτέρω διευκρινίσεις πάνω σε αυτό.

Το Australian Open αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου και οι αποστολές θα πρέπει να φτάσουν μερικές ημέρες νωρίτερα στην Μελβούρνη ώστε να μπουν σε μία «φούσκα» χωρίς ωστόσο αυτή τη φορά να είναι περιορισμένοι στις μετακινήσεις τους, εντός αυτής, όσοι έχουν εμβολιαστεί. Αντίθετα, πιο αυστηρά θα είναι τα μέτρα γι’ αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα