Οσάκα: Την αναμένουν στη Μελβούρνη, ερωτηματικό η παρουσία της στο Αυστραλιανό Όπεν

Newsroom
Οσάκα: Την αναμένουν στη Μελβούρνη, ερωτηματικό η παρουσία της στο Αυστραλιανό Όπεν
Η Ναόμι Οσάκα βρίσκεται στη λίστα συμμετοχής του Αυστραλιανού Όπεν, όμως οι διοργανωτές δεν έχουν κάποιο σημάδι πως θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη.

Έντεκα ημέρες πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν οι ανησυχίες των διοργανωτών για την απουσία της Ναόμι Οσάκα από το τουρνουά όλο και αυξάνονται.

Οι διοργανωτές παραμένουν στο σκοτάδι αναφορικά για το αν η 25χρονη παίκτρια θα αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Η Οσάκα, πρωταθλήτρια στη Μελβούρνη το 2019 και το 2021, παραμένει ένα ερωτηματικό για τους αξιωματούχους του Αυστραλιανού Όπεν.

Το αυστραλιανό Associated Press ανέφερε ότι ενώ η Οσάκα περιλαμβάνεται στη λίστα συμμετοχής για το απλό γυναικών, η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (12/1), οι διοργανωτές αρχίζουν να συμβιβάζονται με την ιδέα πως τελικά δεν θα αγωνιστεί.

Η παίκτρια, Νο.42 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει να αγωνιστεί εδώ και τέσσερις μήνες και παράλληλα δεν δείχνει σημάδια πως προετοιμάζεται.

Στο λογαριασμό της στο instragram υπάρχει σειρά φωτογραφιών της από τις πρόσφατες διακοπές της στην Ευρώπη. Παράλληλα, η απουσία της από τα τουρνουά στην Αδελαΐδα και στο Χόμπαρτ ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις απόψεις πως η Ναόμι Οσάκα δεν θα εμφανιστεί στη Μελβούρνη.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα