Τένις: Μπασιλασβίλι και Καράτσεφ κληρώθηκαν αντίπαλοι στο Αμβούργο μετά τις κατηγορίες για στημένα

Newsroom
Τένις: Μπασιλασβίλι και Καράτσεφ κληρώθηκαν αντίπαλοι στο Αμβούργο μετά τις κατηγορίες για στημένα
Την ώρα που οι Νικολόζ Μπασιλασβίλι και Ασλάν Καράτσεφ κατηγορούνται για χειραγώγηση αγώνων, έμαθαν ότι θα είναι αντίπαλοι στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Αμβούργο.

Τα… παιχνίδια της κλήρωσης σε ένα τουρνουά τένις, ορισμένες φορές φέρνουν είδηση από εκεί που δεν το περιμένεις. Στο 250άρι τουρνουά του Αμβούργου η κλήρωση έβγαλε ζευγάρι μεταξύ του Νικολόζ Μπασιλασβίλι και του Ασλάν Καράτσεφ.

Υπό κανονικές συνθήκες το ζευγάρι αυτό θα ήταν αδιάφορο εντελώς, όμως οι δύο παίκτες πριν λίγα 24ωρα, μπήκαν στο μικροσκόπιο της Διεθνούς Υπηρεσίας Ακεραιότητας (ΙΤΙΑ) για στημένα παιχνίδια!

Ετσι το ματς αυτό γίνεται ιδιαίτερο για τους δύο τενίστες, οι οποίοι πάντως στα σόσιαλ αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις κατηγορίες.
Οσον αφορά το υπόλοιπο ταμπλό, στο Νο1 βρίσκεται ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος από τον δεύτερο γύρο θα έχει ζόρικα ματς, με πιθανούς αντιπάλους έναν εκ των Μπάεζ και Κραϊνοβιτς.

Πιθανός αντίπαλος στα προημιτελικά θα είναι λογικά ο κάτοχος του τίτλου Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ενώ στα ημιτελικά ο Αλκαράθ έχει μπροστά του μια τετράδα δυνατών στο χώμα αντιπάλων, όπως οι Άλεξ Μόλτσαν, Λάσλο Τζέρε, Μπόρνα Τσόριτς και Τάλον Γκρίκσπουρ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό υπάρχουν αρκετά δυνατά ονόματα όπως αυτά των Νταβίντοβιτς Φοκίνα, Αντρέι Ρούμπλεφ και Φεντερίκο Σερούντολο, ενώ από κοντά είναι και ο Ιταλός Λορέντσο Μουζέτι ο οποίος μπορεί να κάνει ζημιές στη χωμάτινη επιφάνεια.

 

ATP Τελευταία Νέα