Τσιτσιπάς - Ιβάσκα: Διακοπή λόγω βροχής με τον Στέφανο μπροστά με 5-1 (vids)

Newsroom
Τσιτσιπάς - Ιβάσκα: Διακοπή λόγω βροχής με τον Στέφανο μπροστά με 5-1 (vids)
Την Μεγάλη Πέμπτη θα ολοκληρωθεί ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Ιβάσκα, καθώς η βροχή ανάγκασε τους διοργανωτές του τουρνουά της Βαρκελώνης να διακόψουν την αναμέτρηση με τον Έλληνα τενίστα να προηγείται μ3 5-1 στο πρώτο σετ.

Η βροχή ήταν τελικά η νικήτρια του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ίλια Ιβάσκα για το τουρνουά της Βαρκελώνης. Αρχικά ο συγκεκριμένος αγώνας διακόπηκε για 2.5 ώρες με τον Έλληνα πρωταθλητή να είχε πάρει το πρώτο γκέιμ.

Παρότι η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει ο διαιτητής Κάρλος Μπερνάντες αποφάσισε να το συνεχίσει. Με το που ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ιβάσκα εκμεταλλεύτηκε τέσσερα συνεχόμενα λάθη του Τσιτσιπά και έκανε το 1-1. Ωστόσο η συνέχεια ανήκε εξολοκλήρου στον Έλληνα τενίστα, ο οποίος έβρισκε τον ρυθμό του όσο περνούσε η ώρα και με δύο μπρέικ έφτασε να προηγείται με 5-1.

Στο 5-1 όμως η βροχή δεν έκανε απλά και πάλι την εμφάνισή της, αλλά μετατράπηκε σε δυνατή μπόρα με τους διοργανωτές να αποφασίζουν την οριστική διακοπή και του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά και του Φεδερίκο Κόρια, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Βούλγαρο να προηγείται στο 3ο σετ με 4-3 (4-6 και 6-3 τα δύο πρώτα). Και οι δύο αγώνες θα συνεχιστούν την Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι.

Στις 2 το μεσημέρι η συνέχεια, παίζει και το βράδυ

Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, το παιχνίδι θα συνεχιστεί στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) μετά το πρώτο προγραμματισμένο παιχνίδι στο κεντρικό court. Το κακό για τον Τσιτσιπά (ή τον Ιβάσκα, όποιος προκριθεί) είναι πως μετά τις 7 το απόγευμα θα πρέπει να επιστρέψει γιατί θα δώσει και τον επόμενο αγώνα του για την φάση των «16», είτε με τον Κορία, είτε με τον Ντιμιτρόφ.

Και αυτό το ζευγάρι έπεσε «θύμα» της βροχής και θα συνεχίσει το παιχνίδι την ίδια ώρα, με το σκορ να είναι 1-1 σετ και 4-3 υπέρ του Ντιμιτρόφ στο τρίτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα