Lyon Open: Με τον Βρετανό Νόρι στον τελικό της Κυριακής ο Τσιτσιπάς

Lyon Open: Με τον Βρετανό Νόρι στον τελικό της Κυριακής ο Τσιτσιπάς
Ο Κάμερον Νόρι απέκλεισε με 6-1, 6-1 τον Κάρεν Κατσάνοφ και θα παίξει την Κυριακή (15:00, Cosmote Sport 6) στον τελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον τίτλο στο Lyon Open.

Ο Κάμερον Νόρι θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Lyon Open.

Ο Βρετανός τενίστας που είναι στο Νο49 (ρεκόρ το Νο41) απέκλεισε με 6-1, 6-1 τον Κάρεν Κατσάνοφ στον 2ο ημιτελικό και θα παίξει την Κυριακή (15:00, Cosmote Sport 6) με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον τίτλο στο Lyon Open.

Ο αριστερόχειρας Βρετανός δεν είχε... αντίπαλο στον ημιτελικό ενώ θυμίζουμε ότι είχε αποκλείσει στο τουρνουά και το Νο4 κόσμου (Νο1 του ταμπλό) τον Ντομινίκ Τιμ.

Ο Νόρι έπαιξε φανταστικό τένις και είχε 5/7 μπρέικ πόιντ με τον Κατσάνοφ να έχει 0/1!

Πρώτο παιχνίδι με Τσιτσιπά

Με τον Έλληνα που είναι στο Νο5 κόσμου δεν έχει παίξει ξανά ο Κάμερον Νόρι ο οποίος φέτος κάνει σπουδαία χρονιά.

Έφτασε στον τελικό του Estoril Open αλλά δεν κέρδισε τον τίτλο ενω συνολικά έχει 0/2 σε τελικούς και 2 top-10 νίκες. Ο 25χρονος ξεκίνησε να παίξει με τα χρώματα της Νέας Ζηλανδίας αλλά εν συνεχεία εντάχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία.

Δεν έχει κανένα τίτλο καριέρας. Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει 6 σε 15 τελικούς και διεκδικεί τον 7ο την Κυριακή.

Ο Έλληνας τενίστας έχει 1 τίτλο (Monte Carlo Masters) σε 3 τελικούς στο 2021. Η Γαλλία του "πάει" αφού έχει 2 τίτλους στο Open 13 της Μασσαλίας και φυσικά το Monte Carlo Masters στο πριγκηπάτο του Μονακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΟΥΣΕΤΙ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 1-2: Στον τελικό του Lyon Open ο Τσιτσιπάς (vids)

Τσιτσιπάς: «Δύσκολος ημιτελικός, ενθουσιασμένος για τον τελικό»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ένας «ήρωας» με ρακέτα (vids)

 

Τελευταία Νέα