Madrid Open: Ώρα ημιτελικών στους άνδρες και τελικού στις γυναίκες (vids)

Madrid Open: Ώρα ημιτελικών στους άνδρες και τελικού στις γυναίκες (vids)
Ο Ντομινίκ Τιμ παίζει το Σάββατο (17:00, Cosmote Sport 6) με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον 1ο ημιτελικό του Madrid Open. Ακολουθεί ο 2ος ημιτελικός Ρουντ-Μπερετίνι. Στις 19:30 ο τελικός των γυναικών ανάμεσα σε Μπάρτι-Σαμπαλένκα.

Για πρώτη φορά μετά από τον τελικό του US Open 2020 ο Ντομινίκ Τιμ θα συναντήσει ξανά στα κορτ τον φίλο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Αυστριακός και ο Γερμανός έπαιξαν στον τελικό της Νέας Υόρκης με τον πρώτο να επικρατεί με ανατροπή με 3-2 αλλά τώρα θα παίξουν στο χώμα και στον ημιτελικό του Madrid Open.

Ο 1ος ημιτελικός στη Μαδρίτη θα ξεκινήσει το Σάββατο (17:00, Cosmote Sport 6) και ο Ζβέρεφ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τιμ όπως και του Ναδάλ στον προημιτελικό.

Σε 10 αγώνες ο Τιμ έχει 8-2 νίκες και 4-1 στο χώμα αλλά το 2018 στον τελικό του Madrid Open ο Γερμανός κέρδισε τον Αυστριακό.

Στον άλλο ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 22:00 (Cosmote Sport 6) θα δούμε τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ με τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι. Ο Ρουντ απέκλεισε με 7-5, 6-1 τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ και ο Μπερετίνι με 5-7, 6-3, 6-0 τον Κριστιάν Γκαρίν.

Στις 19:30 στο "Μανόλο Σαντάνα" της Μαδρίτης θα ξεκινήσει και ο τελικός των γυναικών. Για 2ο σερί τουρνουά θα είναι αντίπαλες σε τελικό, μετά από την Στουτγάρδη και στη Μαδρίτη, η Αρίνα Σαμπαλένκα και η Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Αυστραλή που είναι στο Νο1 κόσμου επικράτησε με 2-1 σετ στη Στουτγάρδη ενώ συνολικά έχει 4 νίκες σε 7 αγώνες κόντρα στην Λευκορωσίδα. Η Σαμπαλένκα έχει ανέβει ήδη 2 θέσεις (Νο5) και εάν πάρει τον τίτλο θα είναι νέο Νο4 την Δευτέρα.

 

Τελευταία Νέα