Madrid Open: Η συνάντηση του Ναδάλ με 95χρονη θαυμάστρια του (pic)

Gazzetta team
Madrid Open: Η συνάντηση του Ναδάλ με 95χρονη θαυμάστρια του (pic)
Ο Ράφα Ναδάλ μπορεί να αποκλείστηκε από το Madrid Open αλλά είχε την ευκαιρία να συναντήσει μια από τις γηραιότερες θαυμάστριες του στον πλανήτη. Την 95χρονη Μανουέλα που πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Την Ισπανίδα Μανουέλα Ναβάρο Εστεμπάν, ετών 95, που είναι ίσως η γηραιότερη θαυμάστρια του είχε την ευκαιρία να συναντήσει ο Ράφα Ναδάλ στη Μαδρίτη.

Η εν λόγω κυρία που πάσχει από Αλτσχάιμερ έφτασε στις εγκαταστάσεις του Madrid Open για να συναντήσει τον Ράφα Ναδάλ που θαυμάζει και φυσικά με την βοήθεια των διοργανωτών πέτυχε τον σκοπό της.

Μετά από τον αγώνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο Ράφα Ναδάλ "έτρεξε" εκτός κορτ για να την συναντήσει και να ακούσει τα σοφά της λόγια!

Την 95χρονη συνόδεψε ο εγγονός της ο οποίος δήλωσε ότι ήθελε πολύ να συναντήσει τον Ναδάλ και τόνισε πως η γιαγιά του παρά την ασθένεια της που είναι σε αρχικό στάδιο δεν έχει ξεχάσει το τένις και τον Ναδάλ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα