O Ντελ Πιέρο υποστηρίζει τα viral κορίτσια με το τένις στις ταράτσες για τα βραβεία Laureus (vid)

Gazzetta team
O Ντελ Πιέρο υποστηρίζει τα viral κορίτσια με το τένις στις ταράτσες για τα βραβεία Laureus (vid)
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο κάλεσε τους followers του να ψηφίσουν υπέρ των κοριτσιών Καρόλα και Βιτόρια, οι οποίες έγιναν viral παίζοντας τένις από τις ταράτσες των σπιτιών τους στην πρώτη καραντίνα.

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που οι δύο Ιταλίδες, Καρόλα και Βιτόρια, έγιναν «viral» παίζοντας τένις από τις ταράτσες των σπιτιών τους στη Λιγκουρία κατά τη διάρκεια της καραντίνας στο πρώτο κύμα του κορονοϊού. Ακόμη και ο Ρότζερ Φέντερερ επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στα δύο κορίτσια.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ζήτησε από τους σχεδόν 4.000.000 followers του να στηρίξουν την Καρόλα Πεσίνα και τη Βιτόρια Ολιβέρι στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στα βραβεία Laureus. Ο «Μεγαλέξανδρος» του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι, μάλιστα, μέλος της επιτροπής!

«Είστε ιδιαίτερα κορίτσια, όπως ιδιαίτερη ήταν και η ιδέα σας. Οι μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες πάντα βρίσκουν τον τρόπο να λύνουν τα προβλήματα και διασκεδάζω ακόμη και σήμερα βλέποντας το video. Ήταν τόσο σπουδαίο αυτό που έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ και ήρθε να παίξει μαζί σας. Αν θέλετε να παίξουμε διπλό, καλέστε με», υποστήριξε ο πρώην αρχηγός των Γιουβέντους και εθνικής Ιταλίας, τονίζοντας ότι η κίνησή τους ήταν σημάδι αντίστασης κατά της πανδημίας.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα