Τσιτσιπάς για πανδημία: «Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς για πανδημία: «Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει στον καιρό της πανδημίας και σημείωσε ότι βλέπει πως η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στους "4" στο Monte Carlo Masters και το Σάββατο (14:30, Cosmote Sport 6) θα παίξει στον 1ο ημιτελικό με τον Βρετανό Νταν Έβανς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έπαιξε μόλις ένα σετ (7-5) στον προημιτελικό αφού ο αντίπαλος του ο Νταβίντοβιτς Φοκίνα εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού και μετά από τον αγώνα του μίλησε στη συνέντευξη Τύπου.

Αφού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ισπανό για το οποίο τόνισε πως προσπάθησε να μην τον επηρεάσει ο τραυματισμός του αντιπάλου του αλλά και το μπρέικ που δέχτηκε μίλησε για την πανδημία του covid-19.

«Μου έχει λείψει να μπορώ να κινούμαι ελεύθερα χωρίς να πρέπει να δίνω άδεια σε κάποιον ή να έχω περιορισμούς για τα ταξίδια μου. Με πιάνει πονοκέφαλος με όλες αυτές τις διαδικασίες. Τα ταξίδια δεν είναι εύκολα αυτές τις μέρες. Είναι επίσης δύσκολο να δεις άλλους ανθρώπους, κοντινούς ανθρώπους και συγγενείς. Αυτό είναι πολύ κουραστικό ψυχολογικά.

Μου έχει λείψει η σταθερότητα στην καθημερινή ζωή. Τώρα η ζωή είναι κάπως αβέβαιη. Δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω πως η κατάσταση καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Βλέπω μια ελπίδα για όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως. Δεν πιστεύω πως θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Πιστεύω στην ανθρωπότητα και στην επίλυση αυτών των προβλημάτων», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΦΟΚΙΝΑ: Τετράδα στο Monte Carlo ο Τσιτσιπάς (vids)

Monte Carlo Masters: Ψάχνει τον 3ο τελικό Masters ο Τσιτσιπάς (vids)

Monte Carlo Masters: Με Έβανς στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς (vids)

 

Τελευταία Νέα