Τζόκοβιτς: Παρέδωσε μηχάνημα σάρωσης covid-19 αξίας 210.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Σερβίας

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: Παρέδωσε μηχάνημα σάρωσης covid-19 αξίας 210.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Σερβίας
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέδωσε στο νοσοκομείο "Ντράγκ Μίσοβιτς" υπερσύγχρονο μηχάνημα σάρωσης για τον covid-19.

Μηχάνημα ανίχνευσης (σάρωσης) του covid-19 παρέδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο "Ντραγκίσα Μίσοβιτς" στο Βελιγράδι.

Το μηχάνημα αξίας 210.000 ευρώ που αγοράστηκε από το Novak Djokovic Foundation παραδόθηκε από τον ίδιο τον Σέρβο τενίστα ο οποίος από την ημέρα που ξέσπασε η πανδημία είναι δίπλα στους συμπατριώτες του με κάθε τρόπο.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Δωρέα σε νοσοκομείο στη Σερβία για την αντιμετώπιση του covid-19

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο δήλωσε ότι ευχαριστεί τους εργαζομένους στο χώρο της υγείας για την μάχη που δίνουν τους τελευταίους 10 μήνες και σημείωσε πως είναι σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς για να παρέχει υποστήριξη όποτε του ζητηθεί.

Το Novak Djokovic Foundation από την ώρα που ξέσπασε η πανδημία έχει προσφέρει σε νοσοκομεία της Σερβίας μεταξύ άλλων 12 αναπνευστικές συσκευές και 54 κλινικές οθόνες.

Τις πρώτες ημέρες της πανδημίας ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε διαθέσει 1 εκατομμύριο ευρώ για το σύστημα υγείας της χώρας του.

Photo: Novak Djokovic Foundation

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα