Μαρία Σάκκαρη: Η τηλεοπτική σειρά που την έχει καθηλώσει (pic)

Gazzetta team
Μαρία Σάκκαρη: Η τηλεοπτική σειρά που την έχει καθηλώσει (pic)
Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ελλάδα αλλά παρακολουθεί και φανατικά τα νέα επεισόδια της σειράς "Έτερος Εγώ".

Η Μαρία Σάκκαρη είχε αποκαλύψει σε προ μηνών συνέντευξη της ότι τις αδυναμίες της όσο αφορά τους ξένους ηθοποιούς και τις ξένες σειρές αλλά δεν είχε μιλήσει για τις ελληνικές.

Όπως είχε πει σε τουρκικό ΜΜΕ της αρέσει ο Ντάνιελ Κρεγκ και όλες οι ταινίες του ενώ από το Netflix είναι "φανατική" του "La Casa De Papel".

Ήρθε η ώρα να μάθουμε και τι βλέπει στην ελληνική τηλεόραση. Εντάξει πέρα από τα αφιερώματα που παίζουν κανάλια για την αγαπημένη της τραγουδίστρια, την Άννα Βίσση, έχει και αγαπημένη σειρά.

Αυτή δεν είναι άλλη από το "Έτερος Εγώ-Κάθαρσις". Η σειρά είναι μια παραγωγή της Cosmote TV και έχει ήδη ξεκινήσει ο νέος κύκλος επεισοδίων ο οποίος και έχει καθηλώσει την Μαρία Σάκκαρη.

Είναι και μεγάλη φαν του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη ο οποίος είχε δώσει... ρέστα και στην ταινία.

Η Ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει μαζί με τον προπονητή της Τομ Χιλ και το επιτελείο της την προετοιμασία στην Αθήνα και στις αρχές του χρόνου θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για το πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα