Ρότζερ Φέντερερ: «Είναι στα πλάνα μου οι Ολυμπιακοί του 2021»

Gazzetta team
Ρότζερ Φέντερερ: «Είναι στα πλάνα μου οι Ολυμπιακοί του 2021»
Ο Ρότζερ Φέντερερ δηλώνει έτοιμος για την 5η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το καλοκαίρι του 2021, στο Τόκιο.

Ενώ ο κόσμος του τένις περιμένει την μεγάλη επιστροφή του Ρότζερ Φέντερερ, τον Φεβρουάριο του 2021, στο Australian Open, εκείνος έχει κάνει τα πλάνα και έχει οριοθετήσει τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Ένας από τους στόχους του είναι να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν οι Αγώνες διεξάγονταν το 2020 αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Ο 39χρονος Ελβετός με τα 20 Grand Slam και τους 103 τίτλους καριέρας μίλησε σε εκπομπή με καλεσμένο τον Κέι Νισικόρι και σημείωσε: «Το καλό για μένα ήταν το γεγονός ότι δεν έγιναν φέτος, λόγω του τραυματισμού μου αν και ήταν πολύ δυσάρεστο νέο.

Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους μας, όπως και το Wimbledon. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την επόμενη χρονιά. Είναι ξεκάθαρα ένας από τους μεγάλους μου στόχους και ανυπομονώ να επιστρέψω στο Τόκιο και την Ιαπωνία γι’αυτο».

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει σχέση ζωής με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συμμετείχε για πρώτη φορά το 2000 όπου και γνώρισε την γυναίκα της ζωής του και μητέρα των 4 παιδιών του, την Μίρκα Βάβρινετς.

Το 2004 ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο το χρυσό αλλά αυτό ήρθε το 2008 στο Πεκίνο.Το κέρδισε στο διπλό μαζί με τον Σταν Βαβρίνκα. Το 2012 στο Λονδίνο θα φτάσει στον τελικό αλλά θα χάσει το χρυσό από τον Άντι Μάρεϊ ενώ το 2016 ήταν τραυματίας και δεν συμμετείχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρότζερ Φέντερερ: Η σπουδαιότερη ημέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

Big-3: Οι ιστορίες αγάπης που είχαν ευτυχές τέλος!

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα