Ζαννιάς για κριτική σε Τσιτσιπά: «Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του»

Gazzetta team
Ζαννιάς για κριτική σε Τσιτσιπά: «Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του»
O πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς πήρε θέση για την κριτική που δέχτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για μια ανάρτηση του στο twitter.

Θέση για την "επίθεση" που δέχεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα social media για σχόλιο του σχετικά με τα Harrods πήρε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις της χώρας μας, Σπύρος Ζαννιάς.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Ζαννιά:

«Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, για να υπάρχει κατάστημα HARRODS στην Ελλάδα δείχνει τον αυθορμητισμό του. Ο αυθορμητισμός είναι στην ανθρώπινη φύση, απελευθερώνει από το άγχος, δεν είναι παρορμητισμός ούτε και αφέλεια.

Ο Στέφανος «έβγαλε», όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Η κριτική μας θα πρέπει να αφορά στον πραγματικά μεγάλο Αθλητή, τα αποτελέσματά του και τη στάση του στα γήπεδα.

Κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει τίποτα για τη προσωπική του ζωή.

Ας δούμε πόσα παιδιά τον παρακολουθούν και μπαίνουν στα γήπεδα, ας σταθούμε στη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Σημαία και να ευχηθούμε να ακούσουμε μαζί του τον ΕΘνικό μας Ύμνο».

 

Τελευταία Νέα