Vienna Open: Ο Ρούμπλεφ απέκλεισε τον Τιμ στο «σπίτι» του (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Vienna Open: Ο Ρούμπλεφ απέκλεισε τον Τιμ στο «σπίτι» του (vids)
O Αντρέι Ρούμπλεφ απέκλεισε με 7-6(5), 6-2 τον νικητή του 2019 Ντομινίκ Τιμ και θα παίξει το Σάββατο (15:00, Cosmote Sport 6) στον ημιτελικό του Vienna Open με τον Κέβιν Άντερσον.

Με την 37η νίκη του στο 2020 ο Αντρέι Ρούμπλεφ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Vienna Open.

O Ρώσος που είναι στο Νο8 του κόσμου απέκλεισε με 7-6 (5), 6-2 τον νικητή του 2019 Ντομινίκ Τιμ στον προημιτελικό και θα παίξει το Σάββατο (15:00, Cosmote Sport 6) με τον Κέβιν Άντερσον για μια θέση στον τελικό της Κυριακής.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ συνεχίζει τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στο 2020 και είναι κοντά σ' ένα ακόμη τελικό! Ήδη έχει 4 τίτλους και ίσως την Κυριακή να διεκδικήσει και τον 5ο!

Η νίκη του Αντρέι

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει σε σβησμένο διπλό μπρέικ πόιντ του Τιμ και οι δυο παίκτες με το σερβίς τους θα φτάσουν έως το τάι μπρέικ. Εκεί με φανταστικά χτυπήματα ο Ρώσος θα κλείσει το σετ με 7-6 (5).

Στο 2ο σετ, ο Ρούμπλεφ θα φτάσει στο 3ο γκέιμ σε διπλό μπρέικ πόιντ, ο Τιμ θα το σβήσει, αλλά θα έχει και 3η ευκαιρία και θα προηγηθεί 2-1 με μπρέικ! Mε νέο μπρέικ ο Ρούμπλεφ θα πάει στο 4-1.

Στο 7ο γκέιμ ο Τιμ θα σβήσει ματς πόιντ αλλά ο Ρούμπλεφ θα κλείσει το παιχνίδι στο σερβίς του. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 2ο σετ είχε ενοχλήσεις στο πόδι του ο Αυστριακός.

Ισοπαλία με Άντερσον

Δυο παιχνίδια έχουν δώσει στο παρελθόν ο Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Κέβιν Άντερσον.

Ο Νοτιοαφρικανός είχε επικρατήσει με 3-1 στον 1ο γύρο του US Open το 2005 και ο Ρώσος κέρδισε με 3-0 στο Roland Garros 2020.

 

Τελευταία Νέα