Τζόκοβιτς - Κραΐνοβιτς 2-0: Επέστρεψε με νίκη στη Βιέννη ο «Νόλε» (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Τζόκοβιτς - Κραΐνοβιτς 2-0: Επέστρεψε με νίκη στη Βιέννη ο «Νόλε» (vids)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 7-6 (6), 6-3 του Φίλιπ Κραΐνοβιτς και θα παίξει με τον Μπόρνα Τσόριτς στον 2ο γύρο του Vienna Open.

Δεκατρία χρόνια μετά από την τελευταία του παρουσία στο Vienna Open το οποίο και είχε κατακτήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε με το δεξί στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 του κόσμου χωρίς να πιάσει καλή απόδοση επικράτησε στην πρεμιέρα του με 7-6 (6), 6-3 του συμπατριώτη του Φίλιπ Κραΐνοβιτς και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς.

Με νίκη μάλιστα απέναντι στον Κροάτη την Tετάρτη (19:00, Cosmote Sport 6) θα τελειώσει την υπόθεση του Year End No1 για το 2020!

Επέστρεψε ο «Νόλε»

Στο 1ο σετ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς με μπρέικ θα φτάσει στο 3-1 αλλά ο Φίλιπ Κραϊνοβιτς θα πάρει πίσω το μπρέικ για να μειώσει σε 3-2 και με νέο μπρέικ θα προηγηθεί με 4-3.

Με το σερβίς του θα πάει στο 5-3 αλλά το Νο1 του κόσμου με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 5-5 και θα πάρει προβάδισμα με 6-5. Ο συμπατριώτης του όμως έχει τις απαντήσεις και οδηγεί το σετ στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα επικρατήσει με 7-6 (6) αφού σβήσει σετ πόιντ!

Νικητής στον εμφύλιο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πετύχει πρώτος μπρέικ στο 2ο σετ (2-1) και με το σερβίς του θα φτάσει στο 3-1! Ο Φίλιπ θα σβήσει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ και θα μειώσει σε 3-2.

Με δυσκολία θα προηγηθεί με 4-2 και ο συμπατριώτης του αφού σβήσει μπρέικ πόιντ θα μειώσει σε 4-3. Ο Τζόκοβιτς θα κλείσει με μπρέικ το σετ και το παιχνίδι (6-3).

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα