Ναδάλ: «Μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες, αλλά δεν έπαιξα καλά»

Gazzetta team
Ναδάλ: «Μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες, αλλά δεν έπαιξα καλά»
Ο Ράφα Ναδάλ δεν έψαξε δικαιολογίες μετά από τον αποκλεισμό του από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στη Ρώμη.

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα κάνει ένα φανταστικό παιχνίδι και μετά από 9 αποτυχημένες προσπάθειες θα κερδίσει τον Ράφα Ναδάλ και θα τον αποκλείσει από τα ημιτελικά της Ρώμης.

Ο Ναδάλ για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια μένει εκτός 4αδας στη Ρώμη όπου έχει 9 τίτλους αλλά αυτό που τον "καίει" είναι να είναι έτοιμος στο Roland Garros που αρχίζει στις 27/9 στο Παρίσι.

Ο Ισπανός παραδέχτηκε πως ο Αργεντίνος ήταν ανώτερος στο παιχνίδι και σημείωσε: «Δεν ήταν η μέρα μου. Έπαιξε ένα καταπληκτικό ματς, νομίζω, σε αντίθεση με εμένα. Και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να χάσεις. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Μετά από τόσο καιρό χωρίς αγώνες, έπαιξα δύο καλά ματς και ένα κακό κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.Θέλω να συγχαρώ τον Ντιέγκο και εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω. Μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες, αλλά δεν έπαιξα αρκετά καλά. Πρέπει να σκεφτούμε εσωτερικά το γιατί και να σκεφτούμε πώς θα το φτιάξουμε. Δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Είναι ώρα να αποδεχτούμε ότι δεν έπαιξα όσο καλά χρειαζόταν».

Ο μεγάλος νικητής Ντιέγκο Σβάρτσμαν είπε: «Ήταν ο καλύτερος αγώνες μου. Έχω ξαναπαίξει με έναν από τους Big-3 και είναι η πρώτη μου νίκη. Τους σέβομαι αλλά πάντα όταν μπαίνω στο γήπεδο, θέλω να ξεχνάω ποιους έχω να αντιμετωπίσω. Είναι δυσάρεστο που δεν είχε φιλάθλους. Είναι μία τεράστια νίκη, αυτή επί του Ράφα Ναδάλ. Έχω χάσει απ' αυτόν ήδη εννέα φορές πριν. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές για μένα, είδα την ευκαιρία και την κυνήγησα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα