Italian Open: Νοκ άουτ η Αζαρένκα, στον ημιτελικό η Μουγκουρούθα (vids)

Gazzetta team
Italian Open: Νοκ άουτ η Αζαρένκα, στον ημιτελικό η Μουγκουρούθα (vids)
H Μουγκουρούθα απέκλεισε με 3-6, 6-3, 6-4 την Αζαρένκα και θα παίξει με την Χάλεπ στον ημιτελικό της Ρώμης.

Μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα απέκλεισε με ανατροπή με 3-6, 6-3, 6-4 την Βικτόρια Αζαρένκα και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Italian Open.

Το παιχνίδι είχε φανταστική εξέλιξη και η Ισπανίδα στο κατάλληλο σημείο (9ο γκέιμ 3ου σετ) έφτασε με μπρέικ στο 5-4 και έκλεισε το παιχνίδι στο σερβίς της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 1ο σετ δεν είχαμε μπρέικ ενώ στα 2 επόμενα έγιναν 12!

Η Μουγκουρούθα δεν άφησε την Αζαρένκα να φτάσει στον 3ο ημιτελικό της μέσα σε 20 ημέρες ενώ εκείνη θα παίξει στον 2ο ημιτελικό της μέσα στο 2020.

Ο προηγούμενος ήταν στο Australian Open όπου και είχε αποκλείσει με 7-6 (8), 7-5 την Σιμόνα Χάλεπ η οποία θα είναι η αντίπαλος της στον ημιτελικό της Κυριακής στη Ρώμη.

Η Ρουμάνα με την Ισπανίδα έχουν παίξει 6 παιχνίδια και η Γκαρμπίνε έχει 4 νίκες ενώ την τελευταία φορά που έπαιξαν στο χώμα ήταν στο Roland Garros 2018. Τότε η Χάλεπ κέρδισε με 6-1, 6-4 την Ισπανίδα στον ημιτελικό και εν συνεχεία κατέκτησε τον τίτλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα