Italian Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Ρώμη (pics)

Αντώνης Πατσούρας
Italian Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Ρώμη (pics)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην ίδια πλευρά με τον Ράφα Ναδάλ και αρχίζει από τον 2ο γύρο με τον νικητή του αγώνα του Σίνερ με τον Περ.

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στη Ρώμη η κλήρωση του Italian Open που αρχίζει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο και έπειτα θα παίξει είτε με τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ είτε με τον Γάλλο Μπενουά Περ.

Στα προημιτελικά θα συναντήσει λογικά τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ή τον Φάμπιο Φονίνι και στα ημιτελικό τον Ράφα Ναδάλ ο οποίος επιστρέφει σε τουρνουά μετά από την 1η Μαρτίου και είναι ο "Βασιλιάς" της Ρώμης με 9 τίτλους.

Ο Ράφα Ναδάλ θα παίξει στον 2ο γύρο με τον ημιφιναλίστ του US Open και συμπατριώτη του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι στην άλλη πλευρά του ταμπλό θα παίξει με τον Σαλβατόρε Καρούζο ή με παίκτη από τα προκριματικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο Νο3 του ταμπλό μετά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφα Ναδάλ αφού αποσύρθηκαν οι φιναλίστ του US Open, Ντομινίκ Τιμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ προ ημερών το ίδιο είχε πράξει και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Με βάση το raking στα προημιτελικά θα δούμε τα ζευγάρια: Τσιτσιπάς-Φονίνι, Σβάρτσμαν-Ναδάλ, Τζόκοβιτς-Μονφίς και Μπερετίνι-Γκοφέν.

Τώρα όσο αφορά το ταμολό των γυναικών απέσυραν την συμμετοχή τους η Ναόμι Οσάκα και η Σερένα Ουίλιαμς. Δυο είναι τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν στην πρεμιέρα. Αυτό της Βένους Ουίλιαμς με την Βικτόρια Αζαρένκα και αυτό της Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα με την Σλόουν Στίβενς.

Οι πιθανοί προημιτελικοί: Χάλεπ-Μάρτιτς, Πλίσκοβα-Μπέντσιτς, Κένιν-Κόντα, Σβιτολίνα-Μπέρτενς.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη απέσυρε την συμμετοχή της από το τουρνουά εκεί όπου το 2019 είχε φτάσει έως τα ημιτελικά.

Here we go! This is the #IBI20 #ATP Main Draw!

Δημοσιεύτηκε από Internazionali BNL d'Italia στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Take a look at the #IBI20 #WTA Main Draw!

Δημοσιεύτηκε από Internazionali BNL d'Italia στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020
 

Τελευταία Νέα