Απέναντι στην κίνηση Τζόκοβιτς οι Φέντερερ - Ναδάλ! (pic)

Gazzetta team
Απέναντι στην κίνηση Τζόκοβιτς οι Φέντερερ - Ναδάλ! (pic)
Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ διαφώνησαν δημόσια με την δημιουργία νέας ένωσης παικτών από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Βάσεκ Πόσπισιλ.

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τη νέα ένωση παικτών τένις που προωθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Βάσεκ Πόσπισιλ πήρε τόσο ο Ράφα Ναδάλ όσο και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Οι δυο "μύθοι" του τένις διαφώνησαν ανοιχτά και δημόσια με την κίνηση και τόνισαν πως το τένις θέλει ενότητα και όχι διάσπαση. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι ανακοινώσεις των διοικητικών οργάνων του τένις.

«Ο κόσμος βιώνει μια δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση. Προσωπικά πιστεύω πως σ' αυτούς τους καιρούς πρέπει να ηρεμήσουμε και να εργαστούμε όλοι μαζί, προς την ίδια κατεύθυνση. Είναι ώρα για ενότητα και όχι για διάσπαση», έγραψε στο twitter ο Ισπανός και μαζί του συμφώνησε και ο Ελβετός.

«Συμφωνώ με τον Ράφα Ναδάλ. Είναι αβέβαιη και δύσκολη εποχή, αλλά πιστεύω πως είναι σημαντικό για μας να μείνουμε ενωμένοι ως παίκτες, ως άθλημα, να ανοίξουμε τον καλύτερο δυνατό δρόμο για το μέλλον», έγραψε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα