Τσιτσιπάς - Ράονιτς 0-2: Εκτός τελικού στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Τσιτσιπάς - Ράονιτς 0-2: Εκτός τελικού στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος (vids)
Ο Μίλος Ράονιτς με 2-0 σετ απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Western and Southern Open της Νέας Υόρκης.

Τέλος στα όνειρα του Στέφανου Τσιττσιπά για πρόκριση στον 3ο τελικό Masters της καριέρας του έβαλε ο Μίλος Ράονιτς.

Ο Καναδός τενίστας επικράτησε με 7-6 (5), 6-3 του Έλληνα στον ημιτελικό του Western and Southern Open και θα παίξει το Σάββατο (20:00, Cosmote Sport) στον τελικό με τον νικητή του αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Μπαουτίστα Αγκούτ.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο 2020 και πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μια καλή εβδομάδα στο τουρνουά Masters εστιάζει την προσοχή του στο US Open το οποίο αρχίζει την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Ο Έλληνας τενίστας ιδιαίτερα στο 2ο σετ δεν θύμιζε τον παίκτη που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες στη Νέα Υόρκη και ο Μίλος Ράονιτς με το σερβίς και τα δυνατά του χτυπήματα έφτασε στη νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το live του αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ματς πόιντ στο 1ο αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και ο Καναδός πήρε ψυχολογία και μαζί και το εισιτήριο για τον τελικό.

Επικράτηση στο νήμα!

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 3-2 και με 5-4. Ο Ράονιτς με love service game θα ισοφαρίσει σε 5-5 αλλά ο Έλληνας θα φτάσει στο 6-5.

Ο Ράονιτς θα σβήσει σετ πόιντ του Τσιτσιπά και θα οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Mε μίνι μπρέικ ο Έλληνας θα φτάσει στο 2-0 αλλά ο Καναδός θα προηγηθεί με 4-3 και θα πάρει το σετ με 7-6 (5).

Λύγισε ο Στέφανος

Στο 2ο σετ θα φτάσει στο 2-1 ο Ράονιτς και με μπρέικ στο 3-1. Με love service game θα κάνει το 4-1 και ο Τσιτσιπάς θα μειώσει σε 4-2.

Ο Ράονιτς θα υπερασπιστεί το σερβίς του για το 5-2, ο Έλληνας μειώνει σε 5-3 αλλά θα ηττηθεί με 6-3.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 1.37'. Οι άσοι ήταν 12-4 για τον Καναδό όπως και τα διπλά λάθη 5-1. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε 59 και ο Ράονιτς 67 πόντους.

 

Τελευταία Νέα