Ζβέρεφ: Αρνητικός στον covid-19, «θετικός» στον Φερέρ (pic)

Gazzetta team
Ζβέρεφ: Αρνητικός στον covid-19, «θετικός» στον Φερέρ (pic)
O Γερμανός τενίστας επιβεβαίωσε την συνεργασία του με τον Νταβίντ Φερέρ και ενημέρωσε πως είναι αρνητικό το νέο τεστ covid-19.

Αρνητικό ήταν το νέο τεστ (3ο) covid-19 που έκανε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος αναστάτωσε τον χώρο του τένις προ ημερών ενώ όταν ήταν σε καραντίνα συμμετείχε σε πάρτι στο Μόντε Κάρλο.

Ο Γερμανός τενίστας με μήνυμα του στα social media σημείωσε ώς όλα είναι καλά με το τεστ αλλά αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε τουρνουά στο Βερολίνο.

Παράλληλα επιβεβαίωσε όσα είχαν γραφτεί ότι ξεκίνησε συνεργασία με τον βετεράνο πλέον τενίστα Νταβίντ Φερέρ.

Ο σπουδαίος Ισπανός θα είναι δοκιμαστικά προπονητής του Γερμανού για ένα διάστημα και εάν όλα πάνε καλά θα τους δούμε μαζί στην χωμάτινη περίοδο που έχει το Madrid Open, το Italian Open και φυσικά το Roland Garros.

O Γερμανός πάνω που είχε αρχίσει να παίζει καλά ξεκίνησε η πανδημία και πλέον είναι και στο στόχαστρο για την συμπεριφορά του στο Βελιγράδι και στο Μόντε Κάρλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα