Μουράτογλου: «Δεν είναι μακριά από ένα Grand Slam ο Τσιτσιπάς»

Gazzetta team
Μουράτογλου: «Δεν είναι μακριά από ένα Grand Slam ο Τσιτσιπάς»
Ο προπονητής της Σερένα Ουίλιαμς, Πατρίκ Μουράτογλου, σημειώνει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι μακριά από την κατάκτηση ενός τίτλου Grand Slam.

Τα καλύτερα έρχονται για τον Στέφανο Τσιτσιπά σύμφωνα με την άποψη του Πατρίκ Μουράτογλου.

Ο προπονητής της Σερένα Ουίλιαμς στην ακαδημία του οποίου φοίτησε για χρόνια και παραμένει για να προετοιμάζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Essentially Sports για τις πιθανότητες που έχει ο Έλληνας τενίστας να κερδίσει τίτλο σε Grand Slam.

«Έχει κερδίσει ήδη το ATP Finals και έχει παίξει στα ημιτελικά του Australian Open. Έχει κερδίσει όλους τους κορυφαίους παίκτες τουλάχιστον από μια φορά, έχει κερδίσει τον Ναδάλ στο χώμα στη Μαδρίτη, έχει κερδίσει τον Τζόκοβιτς σε Masters και τον Φέντερερ σε Grand Slam. Οπότε δεν είναι μακριά.

Από την άλλη μεριά όμως, το να κερδίσεις ένα Grand Slam σήμερα, ενάντια στους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, είναι το πιο δύσκολο πράγμα σε ολόκληρη την ιστορία του τένις. Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα τα καταφέρει επειδή το θέλει πάρα πολύ και έχει και τις δυνατότητες για να το κάνει. Οπότε θα συμβεί», είπε ο Πατρίκ Μουράτογλου.

 

Τελευταία Νέα