Το τένις επιστρέφει τον Αύγουστο

Gazzetta team
Το τένις επιστρέφει τον Αύγουστο
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Marca" το tour της WTA αρχίζει στις 3/8 και της ATP στις 10/8.

Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε. Το τένις επιστρέφει τον Αύγουστο και αρχίζει ξανά από τις ΗΠΑ. Στις 3/8 αρχίζουν τα τουρνουά των γυναικών (WTA) και στις 10/8 των ανδρών (ATP).

Αυτό αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα "Marca" η οποία σημειώνει ότι το US Open θα διεξαχθεί κανονικά από τις 31/8 έως τις 13/9 ενώ πριν από αυτό θα έχουμε μόνο ένα Masters (Cincinnati).

Πρεμιέρα στο χώμα για τις γυναίκες

Το Tour στις γυναίκες αρχίζει στις 3/8 όπου θα διεξαχθούν τα χωμάτινα τουρνουά του Τσάρλεστον στις ΗΠΑ και του Παλέρμο στην Ιταλία.

Το Rogers Cup έχει ματειωθεί εδώ και καιρό στις γυναίκες ενώ το πρώτο τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια θα είναι τo Citi Open Ουάσινγκτον. Θα ακολουθήσει το Masters στο Σινσινάτι (άνδρες-γυναίκες) και το US Open.

Οι άνδρες αρχίζουν στην πρωτεύουσα

Στο Citi Open της Ουάσινγκτον θα έχουμε την επανεκκίνηση στους άνδρες.

Είναι το τουρνουά ATP 500 το οποίο το 2019 μας χάρισε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον Αυστραλό να προκρίνεται στον τελικό και να κερδίζει την κούπα.

Σύμφωνα με τα αμερινικά ΜΜΕ το Rogers Cup θα ακυρωθεί και στους άνδρες ενώ το Cincinnati Masters θα ξεκινήσει στις 17/8 είτε στην φυσική του έδρα είτε στη Νέα Υόρκη.

Μετά ακολουθεί το US Open (31/8-13/9) στο οποίο σίγουρα δεν θα συμμετάσχει ο Φέντερερ ενώ αμφίβολη είναι και η παρουσία του Ναδάλ και του Τζόκοβιτς.

Δυο Masters πριν το Roland Garros

Τόσο το Madrid Open όσο και το Italian Open θα διεξαχθούν κανονικά τον Σεπτέμβριο. Η Μαδρίτη θα ξεκινήσει στις 13/9 και η Ρώμη στις 20/9 με το Roland Garros να ξεκινάει στις 27/9.

Ακόμη θα διεξαχθούν αρκετά τουρνουά της WTA και της ATP στην Ασία αλλά δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ποια θα είναι και πότε θα ξεκινήσουν. Τέλος το ATP Finals έχει προγραμματιστεί για τις 15-22 Νοεμβρίου.

 

Τελευταία Νέα